- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası öyle çünkü kimin bakıp bakmadığını biz bile bilmiyoruzsuç hocada hocam zaten topluca disipline verme gibi bir lüksü yok
Orası öyle çünkü kimin bakıp bakmadığını biz bile bilmiyoruzsuç hocada hocam zaten topluca disipline verme gibi bir lüksü yok
Unutmak normalse verdikleri ödevleri yapma unuttum de.Kolpa attığını sanmıyorum. Sınav iptal oldu ve bütün okul öğretmenler dahil bizim sınıfı konuşuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca diğer öğretmenler hocanın unutmasının normal olduğunu yani insanlık hali unutabilir falan diyor.
Lise iken bizde de olmuştu ama biz bakmadan verdik bir şey olmadı.Kolpa attığını sanmıyorum. Sınav iptal oldu ve bütün okul öğretmenler dahil bizim sınıfı konuşuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca diğer öğretmenler hocanın unutmasının normal olduğunu yani insanlık hali unutabilir falan diyor.
İki tarafta da hata var.Merhabalar bu gün edebiyat sınavı olduk ve hoca sınav kağıdını sınıfta unuttu. Sonra herkes sınav kağıdına ve cevaplarına baktı ama sadece bizim sınıf değil yan sınıflardan da bakmaya gelenler olmuş haliyle bende baktım keşke bakmasaydım. Ardında hocanın kulağına gitmiş bu olay ve bütün sınıfı disipline vereceğini söyledi. Sizce burda suç kimde sınavl kağıdını unuttuğu için hocada mı?
Yoksa sınav kağıdından sorulara baktoğımız için bizdemi nede olsa sınav kağıdından hoca sorumlu. Cevaplarınızı bekliyorum ayrıca hata bizde ise ceza falanda alırmıyız.
Müdürün haberin var olaydan amaMerak etme hocam tüm sınıfı vermez disipline
Hocam 40 kişilik sınıfı veremez merak etme hicbisey olmaz hata hocanınMüdürün haberin var olaydan ama
disiplinlik olay olursa ailenle git okula sert yapın geri adım atarlarMerhabalar bu gün edebiyat sınavı olduk ve hoca sınav kağıdını sınıfta unuttu. Sonra herkes sınav kağıdına ve cevaplarına baktı ama sadece bizim sınıf değil yan sınıflardan da bakmaya gelenler olmuş haliyle bende baktım keşke bakmasaydım. Ardında hocanın kulağına gitmiş bu olay ve bütün sınıfı disipline vereceğini söyledi. Sizce burda suç kimde sınavl kağıdını unuttuğu için hocada mı?
Yoksa sınav kağıdından sorulara baktoğımız için bizdemi nede olsa sınav kağıdından hoca sorumlu. Cevaplarınızı bekliyorum ayrıca hata bizde ise ceza falanda alırmıyız.