Bu şekilde yazmak yerine direkt soracağın soruyu yazar mısın?Realme C25 kullananlar var mı? Önemli çok acil bir şey sormalıyım.
Durum önemli kısa bir şekilde açıklayabileceğim şey değil. Kullanan kişiyle konuşma başlatmayı planlıyorum. Siz kullanıyorsanız belirtin.Bu şekilde yazmak yerine direkt soracağın soruyu yazar mısın?
Hocam kullanıyor musunuz kullanan bir kişi gerekiyor bana.. Mağazadaki ürünleri de test ettim bendeki ürünle neredeyse benzer durumu yaşadım. Kronik gibi bir şey mi onu araştırıyorum. Bilginiz varsa tabii ki dinlerim.Eğer dokunmatiği algılamıyorsa cihazda bir sorun var. İade edebiliyorsanız iade edin, garantisi varsa garantiye yollayın.
Realme'nin kronik sorunlarından sanırsam. Mağazalarda ben de aynısını deneyimlemiştim. İade etme şansınız var mı? Cihazı ne zaman aldınız?Hocam kullanıyor musunuz kullanan bir kişi gerekiyor bana.. Mağazadaki ürünleri de test ettim bendeki ürünle neredeyse benzer durumu yaşadım. Kronik gibi bir şey mi onu araştırıyorum. Bilginiz varsa tabii ki dinlerim.
Pazartesi günü satın aldım yani dün. İade etme şansım bulunur herhalde bilinen bir mağazadan satın aldım. Evet Realme 6i ürününde bu sorunu gördüm de C25'te daha bulamadım araştırıyorum ben birkaç kere sorun yaşadım. Mağazadaki C25'te de aynı sorunları yaşadım diyebilirim. Şüpheliyim iade etmeli miyim ona göre karar vereceğim hocam.Realme'nin kronik sorunlarından sanırsam. Mağazalarda ben de aynısını deneyimlemiştim. İade etme şansınız var mı? Cihazı ne zaman aldınız?
İade edin hocam. Bütçenizi belirtin bana ben de size telefon önerisinde bulunayım.Pazartesi günü satın aldım yani dün. İade etme şansım bulunur herhalde bilinen bir mağazadan satın aldım. Evet Realme 6i ürününde bu sorunu gördüm de C25'te daha bulamadım araştırıyorum ben birkaç kere sorun yaşadım. Mağazadaki C25'te de aynı sorunları yaşadım diyebilirim. Şüpheliyim iade etmeli miyim ona göre karar vereceğim hocam.