4 TB HDD önerisi

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
600 ve 800 tl arası sorunsuz(yani kronik sorunu felan olmasın) bir 4tb hdd önerisi istiyorum.

Beni hatırladınmı ;)

Bakabilirsiniz bence.

Seagate'e güvenebilirsin :) Fiyatı da oldukça uygun. Normalde düzgün bir 1TB HDD'yi 250 TL'den aşağı bulamazsın, bu durumda 4 TB'ın 1000 TL'den aşağı etmemesi gerekirsek bu harddiskin 650 TL civarında olduğunu görüyoruz.

Seagate'e güvenebilirsin :)
herkes öneriyor güzel bir hdd mİ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni hatırladınmı ;)
hatırladım :)

bu baya güzel gibi umarım sorunu yoktur.

herkes öneriyor güzel bir HDD mİ?
Gayet iyi bir markadır kendisi. Zaten şu an HDD piyasasının iki tane kralı var, biri Western Digital (WD) diğeri de Seagate. Kişiden kişiye değişir ancak bence Seagate daha kaliteli parçalar üretiyor.

oyun için ideal mi?

Gayet iyi bir markadır kendisi. Zaten şu an HDD piyasasının iki tane kralı var, biri Western Digital (WD) diğeri de Seagate. Kişiden kişiye değişir ancak bence Seagate daha kaliteli parçalar üretiyor.
oyun için kullanabilir miyim?

SSD mi alayım? ama SSD alırsam da depolamadan kısıcam sanırım
Evet maalesef durum bu şekilde. SSD alırsan daha hızlı olur ama depolama az olur, HDD alırsan daha yavaş olur ama depolama çok olur. Ben olsam kararımı SSD yönünde kullanırdım, ileride gerekirse ekleme yapılabilir sonuçta.
Mesela şu SSD alınabilir. 1TB alan uzun süre yetecektir. İleride dolması halinde ekleme yapılabilir.

Geri