Sizce en performanslı laptop hangisi ?

Hayri35

80+
Reaksiyon skoru
8
Grafik tasarım ve oyun için kullanıcam cihazı sizce en performanslısı-kalitelisi hangisi olur ?

Grafik tasarım ve oyun için kullanıcam cihazı sizce en performanslısı-kalitelisi hangisi olur ?

En iyisi Gıgabyte Aorus gibi duruyor.Fiyatı görünce bir damla göz yaşı geldi

MSI Katana'lar iyi duruyor. Hepsinde RTX 3070 var, Gigabyte hariç hepsi 11. nesil i7, hepsi m2 ssd 512 gb, RAM maks boyut da 64 olsun ekstra olarak fark yok.

3070 olduğuna aldanmayın bunlar 95w yani 130w 3060dan 10fps daha düşük veriyo yt de testler var pişman olursunuz

@RevDeisDou_Fan peki neyi önerirsin dostum? Ne yapmalı
Post automatically merged:

Ekran kartı watt mevzusundan anlayan varmı acaba?

Son düzenleme:
@RevDeisDou_Fan peki neyi önerirsin dostum? Ne yapmalı

Ekran kartı watt mevzusundan anlayan varmı acaba?
Türkiye'den alacaksan t7 v25.1 alabilirsin veya Lenovo 3060 Legion a bak 130w olsun wattage 95w hatta 100w 3070 bile geri kalio 130w 3060 dan.

Evet 105w büyük ihtimal 120w oluyor 15w da boost şeyi vardı yanlış bilmiyor isen ztn aralarında almak istesem gigabyte alırım kuzenimde var buz gibi calisiyor
Boost ile birlikte 105 diyor. "105W Max GPU Power"

Evet 105w büyük ihtimal 120w oluyor 15w da boost şeyi vardı yanlış bilmiyor isen ztn aralarında almak istesem gigabyte alırım kuzenimde var buz gibi calisiyor
https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+RTX+3070+Laptop+GPU&id=4331

Bu da 3070 laptop puanı

Bu da 3060 masaüstü puanı

Kısaca laptop 3060 olsaydı o daha kötü olacaktı. Teknik olmadan yazmayın :d

Yeni bir soluk getireyim mevzuya

Bu 3ü arasında kaldım arkadaşlar f/p ürünü hangisidir sizce ?

Son düzenleme:
Geri