Büyük çaplı mc mod önerisi

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Arkadaşımla tatilde mc survival oynamak istiyoruz pvp de baya iyiyiz normal mc hakkındada bilgimiz var ama sıkıcı survival olarak terraria baya oynadık neyse bize oyunu baya değiştiren geniş bir mod paketi gerek varmı öneriniz

yakın zamanda hexxit 2 çıktı 1 hafta önce baya büyük 250 ye yakın mod var premium varsa oynayın

Hexxit 2 mi çıktı :( bu beniüzdü men normal hexxit'ın neyi vardıda çıkardılar u eni eski zamanlara gönderdi:(
1636551978375.png

evet forumda konusunu açıcaktım minecraft oyuncuları için ama boş konu olur ve cevap yazılmaz diye açmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Premium da mod mu var anlatırmısın biraz premiummuz yok ama merak ettim
premium orjinal minecraft hesabı demek premium olanlar kullanabiliyor fakat internette 3 tl ye bile var premium hesaplar

Better Minecraft, Arkadaşın dediği gibi hexxit 2 olabilir.

Arkadaşımla tatilde mc survival oynamak istiyoruz pvp de baya iyiyiz normal mc hakkındada bilgimiz var ama sıkıcı survival olarak terraria baya oynadık neyse bize oyunu baya değiştiren geniş bir mod paketi gerek varmı öneriniz
Yıllar öncesinden minecraft evinin game of mods serisi vardı bayağı geniş 100-150 tane mod vardı galiba ama çoğu eski sürümlere göre olduğu için 1.17de oynanılmaz haldedir.

Alıntıyı görüntüle

evet forumda konusunu açıcaktım minecraft oyuncuları için ama boş konu olur ve cevap yazılmaz diye açmadım

premium orjinal minecraft hesabı demek premium olanlar kullanabiliyor fakat internette 3 TL ye bile var premium hesaplar
Alıntıyı görüntüle

premium orjinal minecraft hesabı demek premium olanlar kullanabiliyor fakat internette 3 TL ye bile var premium hesaplar
Premiumun ne olduğunu bliyorumda bu program ne

Geri