Öneri Önerinizi bekliyorum. Oyuncu Koltuğu (Max: 2500₺)

ByDost

80+
Reaksiyon skoru
94
Yok mu öneri?

Attığın ürün çok kötü.
ZIO veya Hawk tercih edebilirsin.
Ben ZIO öneririm.

Attığın ürün çok kötü.
Ben ZIO öneririm.
Hocam neden Zio önerirsiniz? Ben Hawk almayı düşünüyordum.

Tavsiye için teşekkürler.

Hawk ürünlerinin kol kısımları baskı sırasında kırılıyor diye yorumlar okumuştum. yani korku oyunları oynarken ben panikliyorum ve ister istemez kendimi sağa sola veya geriye atabiliyorum. Pro'su hoşuma gitti bunu biraz inceleyeceğim :)
Başka tavsiyelerinizi lütfen iletin değerlendireceğim. Almışken 1-2 yıl değil de 3-5 yıl götürsün istiyorum.

Başka tavsiyeleriniz varsa lütfen iletin. Dikkate alarak inceleyeceğim.

Tavsiye için teşekkürler.

Hawk ürünlerinin kol kısımları baskı sırasında kırılıyor diye yorumlar okumuştum. yani korku oyunları oynarken ben panikliyorum ve ister istemez kendimi sağa sola veya geriye atabiliyorum. Pro'su hoşuma gitti bunu biraz inceleyeceğim :)
Başka tavsiyelerinizi lütfen iletin değerlendireceğim. Almışken 1-2 yıl değil de 3-5 yıl götürsün istiyorum.

Başka tavsiyeleriniz varsa lütfen iletin. Dikkate alarak inceleyeceğim.
İncehesap'da Gaming Geceleri zamanında bazen koltuklar indirime giriyor MSI ürünleriydi sanırsam onlara bakabilirsiniz.
MSI ürünleri kalitelidir.

İncehesap'da Gaming Geceleri zamanında bazen koltuklar indirime giriyor MSI ürünleriydi sanırsam onlara bakabilirsiniz.
MSI ürünleri kalitelidir.
En düşük fiyatı 3,500₺ den başlıyor. (İndirimli olmasına rağmen)
Zio çok hoşuma gitti. 🥰 Özellikle kişiselleştirilebilir olması mükemmel. İster logo ister isim yazdırmak, çoklu renk seçimi de var! Vuhuuuv! 😱
Müthiş! 😍

Zio çok hoşuma gitti. 🥰 Özellikle kişiselleştirilebilir olması mükemmel. İster logo ister isim yazdırmak, çoklu renk seçimi de var! Vuhuuuv! 😱
Müthiş! 😍
Şunlar Gaming Gecelerinde ekstra indirime giriyor. Yarın saat 22.00'da bakabilirsin.

Müthiş! 😍
Büyük Kasım kampanyasında aşağıdaki PRO model BASIC fiyatına satılıyormuş. (1.899 TL)
1636660943096.png
1636661027276.png

Kumaş kol desteği de +79 TL
Toplam fiyat: 1.978,00 ₺
1636660979123.png

Seçim yaparken deri mi? Kumaş mı seçmeliyim? (Bulunduğum yer Alanya) Sıcaklığı siz düşünün

Seçim yaparken deri mi? Kumaş mı seçmeliyim? (Bulunduğum yer Alanya) Sıcaklığı siz düşünün
Hangi marka aldığın önemli değil, kumaş model seçmen çok daha mantıklı olur.
Önümüz kış, belki deri koltuk 3-4 ay sorun yaratmaz ama oraların nemi vs. normal değil. (Mersin'liyim)
Kumaş modelde de illa ki terleme olacaktır, ama deri kadar çok olmaz.
Ek olarak;
Kumaş modellerin temizliği deri kadar kolay değil.
Koltukta ter kokusu veya ter lekesi olmaması için de oturduğun zemine bez serebilirsin.

Bu dediklerim Zio için değil, hangi modeli alırsan al. Genel olarak geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ByDost

Bu modeller de kumaş, inceleyebilirsin.
1.859 TL

1.578 TL

Son düzenleme:
Hangi marka aldığın önemli değil, kumaş model seçmen çok daha mantıklı olur.
Önümüz kış, belki deri koltuk 3-4 ay sorun yaratmaz ama oraların nemi vs. normal değil. (Mersin'liyim)
Kumaş modelde de illa ki terleme olacaktır, ama deri kadar çok olmaz.
Ek olarak;
Kumaş modellerin temizliği deri kadar kolay değil.
Koltukta ter kokusu veya ter lekesi olmaması için de oturduğun zemine bez serebilirsin.

Bu dediklerim Zio için değil, hangi modeli alırsan al. Genel olarak geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ByDost

Bu modeller de kumaş, inceleyebilirsin.
1.859 TL

1.578 TL
Bu modellerde yastığa ve diğer bölümlere logo veya kişiselleştirme yapılıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,729
Üyeler
174,771
Son üye
osi111
Geri