Sabahları çenem kitleniyor

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
Uyurken dişimi sıktığım için oluyor galiba bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı bunun bir tedavisi yok diyor, uyandığımda ağzımı açamıyorum. Yani şöyle çenem açılmıyor dişimi fırçalayacağım diş fırçası bile girmiyor, açarken tık diye bir ses çıkıyor ama yanımdaki insan çenemden çıkan sesi duyabiliyor. işin garip tarafı çenemin sol tarafı kitleniyordu, bi gün uyandım sol düzelmiş sağ tarafa geçmiş şimdi sağ taraf takılıyor. Yemek yiyemiyorum, çoğu zaman sabah dişimi fırçalayamıyorum gün içinde fırçalıyorum sabah kitlendiği için. uyandığımda çok kötü oluyor ve yüz üstü yattığımda yada oyun oynarken odaklanıp dişimi sıktığımda. Aynı durumu yaşayan varmı?

1-2 kere bende de kitlendi. Çenemi açayım derken artık çenem kıtlıyor. Çok rahatsız edici. Ara sıra ağrı yapıyor. Sanki parmak kıtlatıyormuşçasına çenem kıtlıyor. Doktor plak verdi ama çok yardımı olmadı. Galiba ölene kadar böyle devam edecek. Doktorun dediğine göre çenemdeki eklem öne geri oynuyormuş galiba. Pek de anlamadım.

1-2 kere bende de kitlendi. Çenemi açayım derken artık çenem kıtlıyor. Çok rahatsız edici. Ara sıra ağrı yapıyor. Sanki parmak kıtlatıyormuşçasına çenem kıtlıyor. Doktor plak verdi ama çok yardımı olmadı. Galiba ölene kadar böyle devam edecek. Doktorun dediğine göre çenemdeki eklem öne geri oynuyormuş galiba. Pek de anlamadım.
googlede acil tedavi edilmesi gereken bir sağlık sorunu diyor tedavisi yok nolcak kanka :D

Stresten falan oluyor. Plak kullandın mı bilmiyorum ama plak gece dişini sıkmanı önlüyormuş galiba. Yani şuan çenem çok haraketli ama plakla uynadığımda çenem yerinde gibi hissediyordum genelde. Ama kalıcı etki olmuyordu.
Bir de korona sonrası çoğu kişide görülmeye başlamış. Herkes eve kapandı stres oldu falan gibi. Gençlerde daha çok, galiba okul, ders, sınav falan derken öğrenciler stres oluyor.

Stresten falan oluyor. Plak kullandın mı bilmiyorum ama plak gece dişini sıkmanı önlüyormuş galiba. Yani şuan çenem çok haraketli ama plakla uynadığımda çenem yerinde gibi hissediyordum genelde. Ama kalıcı etki olmuyordu.
Bir de korona sonrası çoğu kişide görülmeye başlamış. Herkes eve kapandı stres oldu falan gibi. Gençlerde daha çok, galiba okul, ders, sınav falan derken öğrenciler stres oluyor.
plağın bir etkisi olmuyormu diyorsun

Google a inanma alanında uzmanlaşmış doktora yönel
En basit örnekle benim elim agriyodu 2 ay boyunca Google da kis veya kırık çatlak diyodu gittim bitane merhem verdi doktor hicbisi yok dedi sürdüm ertesi gün geçti daha da agrimasi

Google a inanma alanında uzmanlaşmış doktora yönel
tamam kardesim sende olmasan doktora gitmeyi akıl edemiyordum saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En basit örnekle benim elim agriyodu 2 ay boyunca Google da kis veya kırık çatlak diyodu gittim bitane merhem verdi doktor hicbisi yok dedi sürdüm ertesi gün geçti daha da agrimasi
sence el ağrısıyla çene takılması aynımı

Ama gerçekten tedavi edilmesi gerekirken bir hastalık bence. Ama bir kere başladı mı hep devam ediyor galiba. Daha da kötüleşiyor. eskiden sol çenemde varken şuan hem sağ hem sol kısım kıtlıyor.
Olabilir sağlık sorunları zaten ciddi dir ciddi olmayan sağlık sorunu olmaz zaten demek istediğim Google a bakıp bilemezsin ozmn kimse doktora gitmez

tamam kardesim sende olmasan doktora gitmeyi akıl edemiyordum saol

sence el ağrısıyla çene takılması aynımı
Tm knk doktora gidince yüzüne de ki ben Google dan baktım çok acil biseymis hemen tedavi et de seni odadan kovsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,398
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri