İnternette yazana göre sordum ortalama 35-40 civarı gibi bir rakam yazıyordu eğer bi sıkıntı varsa şayet sürücülerle mi alakalı olabilirNormal mi derken kötümü anlamında soruyorsan bence güzel gibi gözüküyor ti modellerinde eth’de sıkıntı olmuyor muydu?
2070Ti diye bir kart yok RTX 2070 oAlıntıyı görüntüle
Rtx 2070 ti ile 31.41 mh/s kadar verim elde etmem normalmi MSI Afterburner ile üzerinde biraz değişiklik de yaptım ki çoğu zaman bu verimin altında kalıyor
Bende onu çözmeye çalışıyordum internetten şuan2070Ti diye bir kart yok RTX 2070 o
Aldığın MH düşük 40 civarı olması gerek. OC ayarlarını iyi yapamamış olabilirsin.
Hata veriyordu ayarları yükselttiğimde ve pardon evet RTX 20702070Ti diye bir kart yok RTX 2070 o
Aldığın MH düşük 40 civarı olması gerek. OC ayarlarını iyi yapamamış olabilirsin.
Ti olmasının mininge bir kısıtlaması yok. Tam tersine Ti modeller genelde daha güçlü oldukları için daha fazla MH verirler (istisnaları var ama)Bende onu çözmeye çalışıyordum internetten şuan, peki bu ti kartlarda bazı kanallar eth de mining yapabiliyor yinede hem lhr hem ti modelleri olsada yapılabiliyor mu normalde sağlıklı bir biçimde?
OC ile o civarlara çıkıyor. Power Limit düşürüp belleğe +500 versen o bile birkaç MH arttırır.Hata veriyordu ayarları yükselttiğimde ve pardon evet RTX 2070peki overclocksuz hali mi 40 mh yoksa yapmadan önce ki halimi
Unrecoverable memory error by GPU 0.Ti olmasının mininge bir kısıtlaması yok. Tam tersine Ti modeller genelde daha güçlü oldukları için daha fazla MH verirler (istisnaları var ama)
LHR kartlar şuan kısmen kırılsa da LHR olmayanlara göre daha az MH veriyorlar. Mesela 3060Ti normalde 60MH verirken LHR olanı 40MH veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OC ile o civarlara çıkıyor. Power Limit düşürüp belleğe +500 versen o bile birkaç MH arttırır.
Ne ayarı yaptıysan stabil olmamış.Unrecoverable memory error by GPU 0.
Reboot for this GPU required.
Please check your (memory) OC & voltage settings on this card.
Device 0 detected as crashed.
Closing miner with exit code 42 (--watchdog close). şöyle bir hata alıyorum ayarları fazla zorladığım içinmi
Yaptığım tek değişiklik çekirdek ve bellek hızını arttırmakNe ayarı yaptıysan stabil olmamış.
Çekirdek hızını niye arttırıyorsun ki? Düşürmen gerek onu. Bir de sona çekme o çubukları ölçülü değerler verYaptığım tek değişiklik çekirdek ve bellek hızını arttırmak
Çekirdek hızını düşürüp bellek hızını mı arttırıcam yani ve ölçülü değer derken neyi kastettiğini anlamadımÇekirdek hızını niye arttırıyorsun ki? Düşürmen gerek onu. Bir de sona çekme o çubukları ölçülü değerler ver![]()
Çekirdek hızını niye arttırıyorsun ki? Düşürmen gerek onu. Bir de sona çekme o çubukları ölçülü değerler ver![]()
Gidip orada bellek hızına +1500 falan verirsen stabil olmaz tabi. +500 girerek başla yavaş yavaş arttırarak dene.Çekirdek hızını düşürüp bellek hızını mı arttırıcam yani ve ölçülü değer derken neyi kastettiğini anlamadım![]()
Stabil çalışıyorsa kullanılabilir çok dengesiz değil.Çekirdek hızını düşürüp bellek hızını mı arttırıcam yani ve ölçülü değer derken neyi kastettiğini anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir ayar dengesiz mi olur