Mültecilere nasıl karşı olabilirim?

Mülteciler hakkında söyleyeceğin herhangi bir şey ırkçılık olarak algılanacaktır, Avrupalı gibi düşün o yüzden.

Mülteciler hakkında söyleyeceğin herhangi bir şey ırkçılık olarak algılanacaktır, Avrupalı gibi düşün o yüzden.
Irkçılık serbest. Zaten amaç Fransa olarak düşünmek. Almanya mültecilere karşı değil.

Ama derlerse iyi olanları nolcak?
Ehuwe kurunun yanında yaş da yanar, sınırlarımızı silahlı askerlerle koruyalım yasadışı geçmek isteyeni vuralım, içeridekileri iyi kötü bakmadan atalım dışarı.

Ehuwe kurunun yanında yaş da yanar, sınırlarımızı silahlı askerlerle koruyalım yasadışı geçmek isteyeni vuralım, içeridekileri iyi kötü bakmadan atalım dışarı.
Hiç politika bilmiyor musunuz?

1.Mülteciler geldikten sonra esnafın canlılığı, çünkü mülteci daha ucuza satıyor ve Türk esnafı mağdur oluyor.
2.Mültecilerin taciz ve tecavüz oranı.

İşiniz zor çünkü iyi bir ekonomide seçilerek alınan mülteciler iyi bile olabilir.

Ama derlerse iyi olanları nolcak?
Dersin ki suç oran üzerinden değil sayı üzerinden hespalanır suriyeliler yokken 100 kadınımız tacize uğrayacağına şu an 110 kadınımız tacize uğruyor, kalabalık yaşıyorlar ucuz işçilik sağlıyorlar, çok hızlı ürüyorlar zamanla özerklik isteyecekler, çok kişi yaşadıkları için kira fiyatlarını yükseltiyorlar onlar yükseldi diye insanlar kira vermek için sattıkları ürünlerin fiyatını yükseltiyor kısaca devülasyon yaratıyorlar.

Dersin ki suç oran üzerinden değil sayı üzerinden hespalanır suriyeliler yokken 100 kadınımız tacize uğrayacağına şu an 110 kadınımız tacize uğruyor, kalabalık yaşıyorlar ucuz işçilik sağlıyorlar, çok hızlı ürüyorlar zamanla özerklik isteyecekler, çok kişi yaşadıkları için kira fiyatlarını yükseltiyorlar onlar yükseldi diye insanlar kira vermek için sattıkları ürünlerin fiyatını yükseltiyor kısaca devülasyon yaratıyorlar.
Tek suriyeli değil mesela ama tamam sağ ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum. Tek bildiğim onların doları bizim de Allah'ımızın olduğu.:cool:(y)
Yani 0

Şu anda yapılanı söyle; Bir ülke belirleyip sahip olunan ülkeyi veya ülkedeki bazı şehirleri mültecilerin bulunması ve yaşaması üzerine kurmak. Böylece bir ülkenin feda edilmesiyle diğer ülkelerin çöküşü engellenecek. Ama
seçilen ülke fakir olmalı ki para vermek ile kandırıp mültecileri o ülkede tutabilelim, Türkiye gibi.
Veya
Mültecileri yasal köle olarak kullanarak ülkedeki eksik işleri tamamlattırmak,
yasal köle olarak kast ettiğimi açıklarsam çok uzun sürer kısaca söylemek istedim.

Şu anda yapılanı söyle; Bir ülke belirleyip sahip olunan ülkeyi veya ülkedeki bazı şehirleri mültecilerin bulunması ve yaşaması üzerine kurmak. Böylece bir ülkenin feda edilmesiyle diğer ülkelerin çöküşü engellenecek. Ama
seçilen ülke fakir olmalı ki para vermek ile kandırıp mültecileri o ülkede tutabilelim, Türkiye gibi.
Veya
Mültecileri yasal köle olarak kullanarak ülkedeki eksik işleri tamamlattırmak,
yasal köle olarak kast ettiğimi açıklarsam çok uzun sürer kısaca söylemek istedim.
Ben anlatamadım.
Biz köküne kadar milliyetçi olan Fransız toplumuz. Hiçbir şekilde istemiyorum.

TÜGVA Genç Türkiye Kongresi Geleceğin Yöneticileri projesi kapsamında etkinliklerden biri olan European Union Simulasion tarzı bir münazara düzenlendi.
Nüfusa göre gruplar ayarlandı. Bir grup Almanya bir grup Fransa bir grup İtalya İspanya Slovenya Macaristan Polonya Hollanda oldu.
Biz Avrupa Parlementosu'ndaki parlamenterler olduk ve bir oturumu simule ettik. Bugünkü konu AB nin çevreye dair projeleri. İşte herkes birbirine gerçek veriler doğrultusunda laf attı kendi proje önergeleri fikirleri sundu. Amaç tartışmayı, fikir sunabilme, çürütmeyi öğrenmek.

Yarınki konu mülteciler ve göç. Ben Fransa dayım. Mültecilere karşıyım.

Nasıl bir yasa kanun önerebilirim mültecilerin alınmasına karşı?
Lütfen mantıklı, resmi yasa örneği olarak nitelendirilecek önerilerde bulunun. Dayanağı olsun.
Onların ülkeni mahfedebileceklerini ve nüfus dengesini bozabileceklerini bu yüzden ülkeme almak istemiyorum , de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,937
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri