Tekli Oynanılacak Oyunlar

Reaksiyon skoru
112
Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim

Tomb Raider serisine yeniden başla. ;) Bilmiyorum hayranlıktan dolayı mı ama Tomb Raider serisini 3 kez bitirdim. Oyun olarak Subnautica, Aragami 2, Wolfenstein Youngblood önerebilirim aklıma gelmiyor başka oyun şu anlık.

Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim
Hikaye ve uzun götürecek bir oyun arıyorsanız: TWD serisi, Deus EX serisi, Metro serisi gibi serilere göz atmanızı öneririm.

Dying Light
Last of us( geliyor)
God of war( geliyor)
Alan wake
Rdr 2
Witcher 3
Uncharted(geliyor)
Days Gone
Detroit Become Human
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Mafia

Kingdom Come Deliverence şuan steamde indirimde güzel bir oyuna benziyor ona bakabilirsin

rdr2 story bende öneririm. Korku tarzı seversen Dying Light ben bir türlü bitiremedim.
Kesinlikle bitirmelisiniz. Acayip güzel bir oyundu ve 2. sini oynamak için sabırsızlanıyorum.

Kingdom Come Deliverence şuan steamde indirimde güzel bir oyuna benziyor ona bakabilirsin
Bir ara Epic Games beleşe vermişti, önce Epic kütüphaneni kontrol et, eğer yoksa satın alırsın.

Mass Effect Serisini Oyna Hikaye Bakımından Hepsine Tek Atar.
Ekstradan Uzayı Seviyorsan Tam Senlik.

Ek bilgi olsun şu an ubisoftta splinter cell chaos theory ücretsiz kaçırmadan al. Gayet güzel bir oyundur.

Geri