berkeaktask
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim
Rdr2-mafia serisiTek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim
Hikaye ve uzun götürecek bir oyun arıyorsanız: TWD serisi, Deus EX serisi, Metro serisi gibi serilere göz atmanızı öneririm.Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim
rdr2 story bende öneririm. Korku tarzı seversen Dying Light ben bir türlü bitiremedim.Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim
Kesinlikle bitirmelisiniz. Acayip güzel bir oyundu ve 2. sini oynamak için sabırsızlanıyorum.rdr2 story bende öneririm. Korku tarzı seversen Dying Light ben bir türlü bitiremedim.
Teşekkür ederimKingdom Come Deliverence şuan steamde indirimde güzel bir oyuna benziyor ona bakabilirsin
Bir ara Epic Games beleşe vermişti, önce Epic kütüphaneni kontrol et, eğer yoksa satın alırsın.Kingdom Come Deliverence şuan steamde indirimde güzel bir oyuna benziyor ona bakabilirsin
SağolDying Light
Last of us( geliyor)
God of war( geliyor)
Alan wake
Rdr 2
Witcher 3
Uncharted(geliyor)
Days Gone
Detroit Become Human
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Mafia
Mass Effect Serisini Oyna Hikaye Bakımından Hepsine Tek Atar.Tek kişilik oyun arıyorum sarsın yeter Tomb raider serisini bitirdim o tarz bir şey olursa sevinirim