Fifa 2022 Vs Pes 2021

yasinsuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Beyler önceden pes oyuncusuydum pes 2013 te felan böyle çalım olur saçma sapan ara pasları olmazdı alakasız yerlere gitmezdi top yani. Geçen kafede pes 2020 oynadım oynayamadım ne çalım oluyor ne paslar düzgün tuhaf geldi bana. Fifa da hiç oynamadım sizce fifa daha mı rahat oynaması. Hangisini satın almalıyım_

Beyler önceden pes oyuncusuydum pes 2013 te felan böyle çalım olur saçma sapan ara pasları olmazdı alakasız yerlere gitmezdi top yani. Geçen kafede pes 2020 oynadım oynayamadım ne çalım oluyor ne paslar düzgün tuhaf geldi bana. Fifa da hiç oynamadım sizce fifa daha mı rahat oynaması. Hangisini satın almalıyım_
daha önce oynamadıysan fifa farklı gelicektir biraz ama alışınca çok güzel saatler geçirebiliyorsun,pes bana göre 2013'ten sonra öldü,ben pes oyuncusuyum o ilgimi çekiyor diyorsanız 2021 oynayabilirsiniz güncel kadro yamaları vs kurarak.

daha önce oynamadıysan fifa farklı gelicektir biraz ama alışınca çok güzel saatler geçirebiliyorsun,pes bana göre 2013'ten sonra öldü,ben pes oyuncusuyum o ilgimi çekiyor diyorsanız 2021 oynayabilirsiniz güncel kadro yamaları vs kurarak.
pes 2020 oynadım ağır geldi baya ne çalım var ne düzgün pas var böyle adam topu ayağına alacak kontrol edecek anca pas verecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pes oyuncusuydum fifa'ya geçme vakti geldi
Bana da öyle geliyor.

Pes'e göre fifa da yapılcak çok sanırım ve daha rahat bence ben olsam fifa alırdım. (Bana da alıyorsun değil mi? 🤨 (y) :giggle: )

uzun süre pes oynadım fifa ya alışınca pes in çöp olduğunu anlıyorsun . pes oyun hissiyatı, fifa ise gerçek hissiyatlar veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri