Öneri Forza Horizon 4 para ile ne yapayım?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Forza Horizon 4'te 5.500.000 param var ama bu parayla ne yapayım bilmiyorum. Ev almak mantıklı gelmiyor çünkü bildiğim kadarıyla yeni ev almanın bir getirisi, özelliği yok. Araba almayı düşünüyorum ama arabalarım da çok var. Biriktireyim desem daha nereye kadar biriktireceğim ve ne işe yarayacak ki? En son 2.500.000 paraya Bugatti Veyron aldım sonra da başka bir şey almadım. Ne yapayım sizce?

Forza Horizon 4'te 5.500.000 param var ama bu parayla ne yapayım bilmiyorum. Ev almak mantıklı gelmiyor çünkü bildiğim kadarıyla yeni ev almanın bir getirisi, özelliği yok. Araba almayı düşünüyorum ama arabalarım da çok var. Biriktireyim desem daha nereye kadar biriktireceğim ve ne işe yarayacak ki? En son 2.500.000 paraya Bugatti Veyron aldım sonra da başka bir şey almadım. Ne yapayım sizce?
Oyunun en hızlı ve en iyi arabası olan Ferrari 599xx Evo'yu aldın mı?

Ev almak neden mantıksız olsun? 10 adet süper çarrk veriyor o çarkdan araba ve para çıkıyor üstüne ışınlanma özelliğinde oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fh4 ve 5 de ilk yaptığım şey hikaye tamamlamak ve ev almak. Zaten onlar bitince 200 e yakın araban oluyor kalan para ile çok farklı araçlar alırsın.

Oyundaki bütün arabaları tamamla (y) Yalnız o para yetmeyebilir duruma göre.

Her ev aldığımda 10 tane süper çark mı veriyor? Bunu bilmiyordum.

Hayır.
Her evden değil ama belli evlerin farklı özelliği oluyor. Ayrı olarak 599xx evo ve King cobrayı almayı unutma.

Otobanın yanındaki ev en mantıklısı 2M e alıyorsun 10 adet çarrk ve ışınlanma özelliği veriyor.

599XX EVO ne kadar?
Müzayedede değişiyor 5-15M arası satılıyordur

Her ev aldığımda 10 tane süper çark mı veriyor? Bunu bilmiyordum.

Hayır.
O arabayı sürmemişsen tamamen forza 4 oynamış sayılmazsın.
Oyunda 150 saatim var 100 saati o arabayı sürdüm.

Ekler

• S11120-16284327.png
    S11120-16284327.png
    3 MB · Hit: 191
Teşekkür ederim. Umarım önceden satın almamışımdır, çark çevirmek çok iyi olur çünkü.
Kalan para ile 599xx evo alırsınız veya haftalık forzathlon puanı ile bazen özel arabalar veriyorlar o arabaları alıp satarsınız.

Geri