Sütlü ve normal olanını aldım bekliyorum.Karaca Hatır Hüps kahve makinesini kullanan var mıdır memnun musunuz ?
Hepsiburada da indirime girmiş 279 tl olmuş da. Benimde daha önceden iade para ve kuponum vardı 99tl. Yani kartımdan 180 tl çıktı parasını hak eder mi diye sorucaktım. Güzel yapıyor mu lezzetli mi diye bide.knk hüps ü bilemem ama Biz 1 ay ortalamalarında Karaca Hatır Plus + Mood kullanıyorum sorun varsa cevaplamak isterim
knk modlarını biliyor musun farklı farklı var çünkü bide tat konusunda kesin bişey diyemem sonuçta damak tadımız farklı da olabilirHepsiburada da indirime girmiş 279 TL olmuş da. Benimde daha önceden iade para ve kuponum vardı 99tl. Yani kartımdan 180 TL çıktı parasını hak eder mi diye sorucaktım. Güzel yapıyor mu lezzetli mi diye bide.
Közde kahve-sütlü kahve-sütlü türk kahvesi ve sütlü sıcak çikolata yapıyormuş. Bende bayadır kahve makinası almak istiyordum (özellikle közde yaptığı için) indirimi gördüm direkt video falan izlemeden aldım ama şimdi izliyorum.knk modlarını biliyor musun farklı farklı var çünkü bide tat konusunda kesin bişey diyemem sonuçta damak tadımız farklı da olabilir