Crack oyun indirdim ve....

Cracklerin hiçbiri bedava yapılmaz eğer bir şey bedavaysa ürün sizsiniz.
Aynen öyle coni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fitgirl adamdır BtW LmaO KekW 35sn Delay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hikayeli oyunların cogunu crack olarak indirdim. Fiyatı yüksek oyunları, çok övülen oyunları denemek için crack indirdim. En az 13 senedir bilgisayar oyunu oynadığımı ve çoğunun bir şekilde crack olduğunu varsayıyorum. Bilgisayarıma keyfi olarak 2 defa format attım onları da format atmayı öğrenmek için atmıştım.

Dün crack oyun indirdim ve şahsen korktum virüs bulaştimi telaşina girdim. İndirmeden önce torrent dosyasini tarratim kaspersky antivirüs programina bir sorun olmadiği söyledi, oyunun setup ve setup datalarini (tüm klasörünü) tarattim bir sorun yok dedi ardindan oyunu oynadim, oyunun dosyalarini taratim bir şey demedi. Yani bir problem var mi yokmu bilemiyorum yardim edermisiniz bu konuda

Antivirüs programı: kaspersky Total Security (lisansli)
Crack programinin sahibi : fitgirl
Reis bilgisayarında anormal bir hareketlilik, bir yavaşlık görmediğin sürece sıkıntı yok. Crack oyunları genelde virüs olarak sayılır, fitgirl hariç. Telaşlanmaya gerek yok

Dün crack oyun indirdim ve şahsen korktum virüs bulaştimi telaşina girdim. İndirmeden önce torrent dosyasini tarratim kaspersky antivirüs programina bir sorun olmadiği söyledi, oyunun setup ve setup datalarini (tüm klasörünü) tarattim bir sorun yok dedi ardindan oyunu oynadim, oyunun dosyalarini taratim bir şey demedi. Yani bir problem var mi yokmu bilemiyorum yardim edermisiniz bu konuda

orjinal fitgirl sitesinden indirdiysen problem yaşamazsın özelden mesaj at güvenilir siteleri atayım lazımsa

Fikri olmayan bir insansın sırf yazmak için yazıyorsun neden buradasın? Fikri olan insanlarla da dalga geçiyorsun anlamıyorum.
Okulda hayat bilgisi öğretmeninin sana öğrettiği cümleyi gelip burada pazarlıyorsun, üstüne millete laf yetiştiriyorsun. Halkın alım gücü düşükse, bu insanlar korsan oyun oynamak zorunda kalıyorsa bu onların suçu değildir. Kimse 5 saat süren oyuna 200 lira vermek ZORUNDA DEĞİL. Bizim bu forumda bulunma amacımız insanlara yardım etmek, onlara kamu spotu öğretmek değil.

Okulda hayat bilgisi öğretmeninin sana öğrettiği cümleyi gelip burada pazarlıyorsun, üstüne millete laf yetiştiriyorsun. Halkın alım gücü düşükse, bu insanlar korsan oyun oynamak zorunda kalıyorsa bu onların suçu değildir. Kimse 5 saat süren oyuna 200 lira vermek ZORUNDA DEĞİL. Bizim bu forumda bulunma amacımız insanlara yardım etmek, onlara kamu spotu öğretmek değil.
Hayat bilgisi mi d-dostum sen o dersi hatırlıyorsan gerçekten ilkokula gidiyorsun demek ki biliyordum bu forumun kitlesi küçük yaşta olduğunu neyse yaşına vereceğim ve tabi ki de kimse 200 lira vermek zorunda değil ama virüs kapıp bu foruma yazıyorlarsa zaten bunun en başta olabileceğinin farkına varıp riski bilmeleri ve kabullenmeleri gerekirdi, hadi kumuna dön, arkadaşların kutu kutu pense için seni bekliyorlar.

Zamundayı kullanın, zamunda dan indirdiğin hiç bir torrent dosyasından virüs bulaşmaz. 10 yıldan fazladır zamunda dan crackli oyun indiririm daha 1 kere virüs bulaştığını görmedim.

Hayat bilgisi mi d-dostum sen o dersi hatırlıyorsan gerçekten ilkokula gidiyorsun demek ki biliyordum bu forumun kitlesi küçük yaşta olduğunu neyse yaşına vereceğim ve tabi ki de kimse 200 lira vermek zorunda değil ama virüs kapıp bu foruma yazıyorlarsa zaten bunun en başta olabileceğinin farkına varıp riski bilmeleri ve kabullenmeleri gerekirdi, hadi kumuna dön, arkadaşların kutu kutu pense için seni bekliyorlar.
İstersen karşılıklı kimlik gönderelim😏. Gerekirse kumumda seni beklerim, azıcık onurun varsa gelirsin.

değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler, konu çok dağılmış. her neyse yorum yapan herkese tekrardan teşekkürler. iyi günler

Karşim Orjinal Fitgirl'den Indiriyorsan Tamamen Temizdir Başka Sitelerden Indirdiysen Bilemem Her Şey Çıkabilir Ama Kaspersky Temiz Diyorsa Temizdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,776
Üyeler
187,395
Son üye
Mamiproxxxx
Geri