Yardım Kulaklık alırsam mikrofonu çalışır mı ?

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
Gamenote h2016d modelini almayı düşünüyorum arkadaşım ses sürücün yoksa mikrofon çalışmaz dedi şimdi kulaklığı alsam hemen takip calistirsam eksiksiz bir şekilde çalışır mı bütün birimleri ?
Anakart
Foxconn g31 mv
W10
Not : bilgisayari kullanırken mikrofonlu kulak içi kulaklık kullanıyorum sesi veriyor ama mikrofonu çalışmıyor ( lolde lobide konuştuğumda sesim gitmiyordu DC de aynı şekilde sesim gitmiyor )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 USB 1 tane de yeşil jag girişi boş anakartta ( farklı renkte jag girişleride var ama kullanmıyorum )

@Evil Belief , @Revainer , @Mert Özkaya

Son düzenleme:
Gamenote h2016d modelini almayı düşünüyorum arkadaşım ses sürücün yoksa mikrofon çalışmaz dedi şimdi kulaklığı alsam hemen takip calistirsam eksiksiz bir şekilde çalışır mı bütün birimleri ?
Anakart
Foxconn g31 mv
W10
Not : bilgisayari kullanırken mikrofonlu kulak içi kulaklık kullanıyorum sesi veriyor ama mikrofonu çalışmıyor ( lolde lobide konuştuğumda sesim gitmiyordu DC de aynı şekilde sesim gitmiyor )

1 USB 1 tane de yeşil jag girişi boş anakartta ( farklı renkte jag girişleride var ama kullanmıyorum )

@Evil Belief , @Revainer , @Mert Özkaya
O kulaklığın bağlantısına şöyle yazmışlar:
  • Bağlantı: 3.5mm AUX + USB

USB girişten hem mikrofon hem sesin çalışması lazım diye biliyorum. Ses sürücün olmasaydı şu andaki kulaklığından da ses alamazdın. Yine de Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin.

O kulaklığın bağlantısına şöyle yazmışlar:
  • Bağlantı: 3.5mm AUX + USB

USB girişten hem mikrofon hem sesin çalışması lazım diye biliyorum. Ses sürücün olmasaydı şu andaki kulaklığından da ses alamazdın. Yine de Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin.
usb ledleri aydınlatmak için koyulmuş diye biliyorum yanlış olmasın ama, şuan mikrofonunuzdan ses alamıyorsanız y dönüştürücüsü alıp kullanmanız lazım.

usb ledleri aydınlatmak için koyulmuş diye biliyorum yanlış olmasın ama, şuan mikrofonunuzdan ses alamıyorsanız y dönüştürücüsü alıp kullanmanız lazım.
Evet şimdi incelemesini okudum, dediğiniz gibiymiş.
Bağlantı tipi:

Bağlantı tipi olarak bir adet kulaklık, bir adet mikrofon ve RGB aydınlatma için USB kablosu bulunuyor.

Kablonun uzunluğu, 1.7 Metre.

1613057449151.png

Bağlantılarını buradaki gibi yapmalısınız.

Ses kartı ne alaka peki neden bana ses kartı al dediler
Kulaklık ile birlikte y dönüştürücü sipariş edeyim mi?

Evet şimdi incelemesini okudum, dediğiniz gibiymiş.

Bağlantılarını buradaki gibi yapmalısınız.
Boyle yaparsam mikrofon çalışır mı y dönüştürücü almama gerek var mı

Ses kartı ne alaka peki neden bana ses kartı al dediler
Kulaklık ile birlikte y dönüştürücü sipariş edeyim mi?

Boyle yaparsam mikrofon çalışır mı y dönüştürücü almama gerek var mı
Y dönüştürücü, mikrofon-ses girişleri ayrı ayrıysa ve sizin elinizdeki kulaklık tek 3.5 mm çıkışlıysa o zaman gerekli.
Gamenote'ta zaten kabloları ayrı ayrı yapmışlar. Resimde gösterildiği gibi birini ses diğerini mikrofon kısmından bağlayınca ikisinin de çalışması lazım.

Y dönüştürücü, mikrofon-ses girişleri ayrı ayrıysa ve sizin elinizdeki kulaklık tek 3.5 mm çıkışlıysa o zaman gerekli.
Gamenote'ta zaten kabloları ayrı ayrı yapmışlar. Resimde gösterildiği gibi birini ses diğerini mikrofon kısmından bağlayınca ikisinin de çalışması lazım.
O zaman gerek yok almama?

Mevcut kulak içi kulaklığınız için gerek var, yeni alacağınız Gamenote için gerek yok
peki , hocam dönüştürücüler ne işe yarıyor ?
kaç çeşit dönüştürücü var ?

peki , hocam dönüştürücüler ne işe yarıyor ?
kaç çeşit dönüştürücü var ?
Hocam milyon çeşit dönüştürücü var hangi birini anlatayım. Google'a bakın en iyisi :)

Ne işe yarıyor? Örneğin iPhone'larda 3.5 mm kulaklık kaldırıldı. Ben kulaklığımı takmak istiyorum. O zaman "Lightning to 3.5 mm dönüştürücü" kullanmak zorundayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri