Hayır.Arabanın ön camında film vardı çevirdiler sök yoksa ceza yazarız dediler söktüm gittim. Ben bir daha çektirsem bir sonraki çevirmede önceden sizi uyarmıştık gibisinden sistme düşüyormu ?
yaşadınmı, nereden biliyorsun ?Hayır.
Düşmüyor ama bir dahakine uyarmak yerine doğrudan ceza yazan bir polise denk gelebilirsin. Normalde yazması lazımdı, insaflı davranmış. Ceza yememişsin, suistimal etme bence.Arabanın ön camında film vardı çevirdiler sök yoksa ceza yazarız dediler söktüm gittim. Ben bir daha çektirsem bir sonraki çevirmede önceden sizi uyarmıştık gibisinden sistme düşüyormu ?
Uyarı diye bir sistem yok. Polisin inisiyatifinden uyarı almışsın.yaşadınmı, nereden biliyorsun ?
Uyarmıyorlar fakat aynı polise denk gelirse iş değişir ceza yiyebilirsin veya farklı poliste ceza yazabilir ön cam yasakArabanın ön camında film vardı çevirdiler sök yoksa ceza yazarız dediler söktüm gittim. Ben bir daha çektirsem bir sonraki çevirmede önceden sizi uyarmıştık gibisinden sistme düşüyormu ?
aracı sıfır almıştım ben film çektirmedim fabrikadan çıkınca showroomda güzel dursun diye çekmişler heralde ama film 1 numara yada 0.5 numaraydı öyle zifiri zindan karanlıkta değildi. Devlete para lazım xdDüşmüyor ama bir dahakine uyarmak yerine doğrudan ceza yazan bir polise denk gelebilirsin. Normalde yazması lazımdı, insaflı davranmış. Ceza yememişsin, suistimal etme bence.
Film ön camdamıydıaracı sıfır almıştım ben film çektirmedim fabrikadan çıkınca showroomda güzel dursun diye çekmişler heralde ama film 1 numara yada 0.5 numaraydı öyle zifiri zindan karanlıkta değildi. Devlete para lazım xd
evet ama dediğim gibi 0.5 yada 1 numara arka camlar 5 numaraFilm ön camdamıydı
Ön cama numarası kaç olursa olsun yasak diye biliyorumevet ama dediğim gibi 0.5 yada 1 numara arka camlar 5 numara
xdDevlete para lazım xd
Devlete para lazım olmayınca yasak olan şeylere izin mi veriyorlar?aracı sıfır almıştım ben film çektirmedim fabrikadan çıkınca showroomda güzel dursun diye çekmişler heralde ama film 1 numara yada 0.5 numaraydı öyle zifiri zindan karanlıkta değildi. Devlete para lazım xd
EVETDevlete para lazım olmayınca yasak olan şeylere izin mi veriyorlar?