Efsane Cuma İndirimlerine Cidden İnanan Var Mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,137
Evet başlıkta yazdığım gibi hepsi yalan dolan. Fiyat artırıp üzerini çizip "güya" indirim adı altında eski fiyatı yazıyorlar. Hayır komik olan da daha iki ay önce 500 TL'ye aldığım hard diskin efsane cumada 752 TL olması. Valla müthiş indirim teşekkürler black friday :D

Screenshot_2021-11-26-12-42-20-635_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Ahanda bu da benim aldığım cihazın faturası. Aldığım tarihe dikkat. Daha çok yeni. 250 TL bindirim olmuş. Bu efsane cuma haftası bitince açın bakın yine fiyat aynı olacak değişmeyecek.
IMG_20211126_124900.jpg

Yani sözün özü yok kara cumaymış yok efsane kasımmış yok bilmem ne gecesiymiş boş işler geçin bunları neye ihtiyacınız varsa beklemeyin alın bekledikçe daha pahalıya alacaksınız çünkü :)

Son düzenleme:
Ben zaten güzel indirim göremedim, sadece bir tane gamepad'in fiyatı iyiydi, onun dışında bende bulamadım güzel indirim

Evet başlıkta yazdığım gibi hepsi yalan dolan. Fiyat artırıp üzerini çizip "güya" indirim adı altında eski fiyatı yazıyorlar. Hayır komik olan da daha iki ay önce 500 TL'ye aldığım hard diskin efsane cumada 752 TL olması. Valla müthiş indirim teşekkürler black friday :D

Alıntıyı görüntüle

Ahanda bu da benim aldığım cihazın faturası. Aldığım tarihe dikkat. Daha çok yeni. 250 TL bindirim olmuş. Bu efsane cuma haftası bitince açın bakın yine fiyat aynı olacak değişmeyecek.
Alıntıyı görüntüle

Yani sözün özü yok kara cumaymış yok efsane kasımmış yok bilmem ne gecesiymiş boş işler geçin bunları neye ihtiyacınız varsa beklemeyin alın bekledikçe daha pahalıya alacaksınız çünkü :)
10100f 1900 küsür liraydı. Gayet iyi indirim bence :kizginpeepo:

Daha bunun gibi örnek çok gösteririm.
Ama tek tük gerçekten indirim yapıyorlar. Anker R100'ü 199 TL'ye aldım misal. Ama ertesi gün kulaklığın gerçek değeri 250 lira iken 330 liraya çıkartıp %29 indirim diye de reklamını verdi. O indirimin parasını başkalarından çıkarttılar.

Daha bunun gibi örnek çok gösteririm.
Ama tek tük gerçekten indirim yapıyorlar. Anker R100'ü 199 TL'ye aldım misal. Ama ertesi gün kulaklığın gerçek değeri 250 lira iken 330 liraya çıkartıp %29 indirim diye de reklamını verdi. O indirimin parasını başkalarından çıkarttılar.
Donanım Haber'de bazı kişilerin siparişlerini iptal edip çek olarak geri ödemişler, sana öyle bir şey yaptılar mı? Kargoya verildi mi?

Donanım Haber'de bazı kişilerin siparişlerini iptal edip çek olarak geri ödemişler, sana öyle bir şey yaptılar mı? Kargoya verildi mi?
Biliyordum. Biliyordum.
İşleme alındı adımından Hazırlanıyor adımına 24 saat geçmesine rağmen geçmemişti.
Ben sipariş verdikten 6 saat sonra böyle bir durum atmıştım ileriyi ön görerek
anker durunm.png

Neyse bekledim. Hepsiburada'yı aradım.
Sonrasında böyle bir durum attım.

durunm 2.png

Sonra baktım kargoya verilmiş şükür dedim. Ama nasıl kargoya verilmiş biliyon mu?

diyarbakır hepsijet.png

Diyarbakır'dan vermişler kargoyu. Buradan ne anlıyorum biliyor musun? Demek ki stokları bitmiş. Diyarbakır'dan birine verdirtmişler.
Aramasaydım belki bu yüzden benimkini de öyle yaparlardı.

Olm çok ileri görüşlüyüm ya! Sjsjsjs İçimden geçmişti böyle bir şey. Baktım hazırlanıyor adımına geçmiyo bi türlü.

Biliyordum. Biliyordum.
İşleme alındı adımından Hazırlanıyor adımına 24 saat geçmesine rağmen geçmemişti.
Ben sipariş verdikten 6 saat sonra böyle bir durum atmıştım ileriyi ön görerek
Alıntıyı görüntüle

Neyse bekledim. Hepsiburada'yı aradım.
Sonrasında böyle bir durum attım.

Alıntıyı görüntüle

Sonra baktım kargoya verilmiş şükür dedim. Ama nasıl kargoya verilmiş biliyon mu?

Alıntıyı görüntüle

Diyarbakır'dan vermişler kargoyu. Buradan ne anlıyorum biliyor musun? Demek ki stokları bitmiş. Diyarbakır'dan birine verdirtmişler.
Aramasaydım belki bu yüzden benimkini de öyle yaparlardı.

Olm çok ileri görüşlüyüm ya! Sjsjsjs İçimden geçmişti böyle bir şey. Baktım hazırlanıyor adımına geçmiyo bi türlü.
O varacağı büyük aktarım merkezini gösteriyor galiba, oradan da şehrine dağıtılır. HepsiJET'le çok alışveriş yaptım, hız konusunda üzmediler, düzeni oturtmuşlar.

O varacağı büyük aktarım merkezini gösteriyor galiba, oradan da şehrine dağıtılır. HepsiJET'le çok alışveriş yaptım, hız konusunda üzmediler, düzeni oturtmuşlar.
hepsiJET'ten nefret ettiğim kadar hiçbir şirketten nefret etmiyorum. Bana hiç iyi hizmet etmediler.

Hocam bir de varacağı değil. Yani deneyimlerime dayanarak söylüyorum. O kargonun verildiği şubeyi gösterir.

Bir şey deyim mi? Bazen böyle gaipten enerji geliyor. O enerji ile yapıyorum bazı şeyleri ve hiç üzülmüyorum ve sonunda ne şanslıymışım diyorum.
O kulaklığı ilk alanlardan olduğum için belki senin konunu görür görmez ilk sıraya yerleştim ve benimki iptal olmadı.
O kulaklığı almaya karar verirken çok heyecan ve enerji dolmuştum. Sadece sipariş ver ver ver kahrolasıca Caner.
Tabiat anayı dinledim ve bingo!

Çok mu dğamatik oldu?

Bunun benzerini yaşadım indirimde aldığım ürün yerine satıcı bir alt model kulaklık gönderdi doğru ürünle değişim istediğimde satıcıda stok kalmamış dendi sadece iade ediliyordu.
Ben indirimde 650TL'ye almıştım Hepsiburadayla görüştüğümde fiyatı 850TL'ydi Hepsiburada 1 ay geçerli 200TL hediye çeki verdi ve kulaklığı iade aldı. Daha sonra indirim bekleyip çek ile birlikte kulaklığı daha ucuza aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

türkiyede kara cuma falan yok sadece lafta

dün itopyada akakçede en ucuz fiyatı 1000 tl olan ram 500 TL'ye inmişti gerçek indirim bulursanız indirimler var

Geri