Farklı bir mouse geldi?

Pawters

80+
Reaksiyon skoru
25
Trendyoldan bir mouse aldım, gamenote ms1001 almama rağmen bana gamenote 1002 gönderdiler, mouse çok köti değil ama sipariş verdiğim ürün dışında ürün gelmesi beni kızdırdı

DPI olarak da ms 1002 daha yüksekmiş ve internette 69 ve 250 lira civarında bulunuyor, iade etmek istiyorum ama konum olarak pek müsait değilim yani ürünü almam bile sıkıntı olurken iade işlemi başlatmam pek olası değil

Sizce ürün nasıl?, kullanmaya devam etmeli miyim veya iade mi etmeliyim. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Not: gamenote ms 1001'i 83 liraya aldım.

Trendyoldan bir mouse aldım, gamenote ms1001 almama rağmen bana gamenote 1002 gönderdiler, mouse çok köti değil ama sipariş verdiğim ürün dışında ürün gelmesi beni kızdırdı

DPI olarak da ms 1002 daha yüksekmiş ve internette 69 ve 250 lira civarında bulunuyor, iade etmek istiyorum ama konum olarak pek müsait değilim yani ürünü almam bile sıkıntı olurken iade işlemi başlatmam pek olası değil

Sizce ürün nasıl?, kullanmaya devam etmeli miyim veya iade mi etmeliyim. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Not: gamenote ms 1001'i 83 liraya aldım.
bi model üstünü almışsın oyna işte :pepega:

Daha üst model gelmiş, neden itiraz ediyorsun ki? xd

üst model geliş işte hocam çok takılmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne biliyim farklı ürünü bile bile kullanmam falan bir sıkıntı yaratmaz mı?
yok hocam yaratmaz

Yani uygun değil gibi çünkü ben 80 lira para verdim bu ürün daha pahalı satıcıya bildirmek istedim ama siz öyle deyince vazgeçtim
cehennemde yanacaksın dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,899
Üyeler
193,183
Son üye
Hiwesthr
Geri