Motorla en fazla kaç km/h ile gittiniz?

Yamaha YZF R125 hafif eğimli çevreyolunda 144 görmüştük kuzenle.

20 Model casper s ile 70 gördüm 80'i sadece bayır aşağı görüyor ama motordan bi garip ses geliyor sıfır aldım ancak öyle. :D

Bu bana baya bi abartı geldi :D
250 cc tek silindirlik motorlar 160-170 lere ulaşıyorken 150cclik 150 mi görüyor yani? Göreceği en fazla 140 km/h. Onu da uzun bir sürede görür.
Kanka video atmak isterdim fakat ölmek istemiyorum motor sürekli performanslı kullanıldı yani açık karbüratör buji değişik custom krank var silindir çapı 200 lük oldu pistonda değişti birde egzoz var yani stok değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rodaj yeni bitti. Açmak son devirlere kadar zorladık motoru öyle vites attık. Çok kez Top Speed de denendi motorda. Her türlü açık olması lazım ama limitör var sanırım motorda. Limitör de çıksa motor 140 görmez hocam. 0 - 100ü bile uzun motorun.
karbüratör iğne ayarı yaptır egzozu değiştir bak noluyor

Apachi Alfa Scooter'ı denemiştim. Motor 50cc olduğundan 40 km/h'yi geçemedi.
Apachi Alfa 50cc

Bende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
rahmetli hız yapmayı çok severdi (!)

Kanka video atmak isterdim fakat ölmek istemiyorum motor sürekli performanslı kullanıldı yani açık karbüratör buji değişik custom krank var silindir çapı 200 lük oldu pistonda değişti birde egzoz var yani stok değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karbüratör iğne ayarı yaptır egzozu değiştir bak noluyor
Stok motorun o hızlara ulaşması zaten mümkün değil. Kendim de kullandım stok motor yapacağı en fazla 120.

1638042081423.png

En düşük 100 km/h , En yüksek 210 km/h. Psikopat gibi kullanıyom da birgün uçacam gibi :ROFLMAO: :D

dün 300 gördüm.

ama rüyamda o.O2

Bende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
361 2017 S1000RR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,871
Üyeler
183,175
Son üye
ananıavradını35
Geri