- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Motor hastasıyım ama motorum yok henüz
150 sonrası tekerlek kayıyordu hız önemli değil düştükten sonrası sıkıntıBende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
İnşallah olur hocam.Motor hastasıyım ama motorum yok henüz
Önce iyibir eğitim sinra tam takir koruma kıyafetleriyle hiç bir şey olmaz olay matarda değil kullanımda kullanan kişidedirMotora hevesim var ama en ufak hatada çok şeye mâl olacağını bildiğim için vazgeçiyorum.
Ne tarz motorlar seviyorsunuz hocam.Motor hastasıyım ama motorum yok henüz
Motor yok pikisletle 30 35Önce iyibir eğitim sinra tam takir koruma kıyafetleriyle hiç bir şey olmaz olay matarda değil kullanımda kullanan kişidedir
Bisikletle yokuş aşağı 50 görüyordum ben ya. Hatta asfaltta falan 45 falan görüyordu bisiklet.Motor yok pikisletle 30 35
Pikislet bana küçük geliyor bacakları açıp sürüyordum hem öyle daha zevkliBisikletle yokuş aşağı 50 görüyordum ben ya. Hatta asfaltta falan 45 falan görüyordu bisiklet.
Yaşadığım yerdeki yollar dolar grafiği gibi hep yükseliyorBisikletle yokuş aşağı 50 görüyordum ben ya. Hatta asfaltta falan 45 falan görüyordu bisiklet.
Daha çok naked seviyorum.Ne tarz motorlar seviyorsunuz hocam.
60,13 yaşındayım ar50 kasırga tipi motorda gördüm.Bende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
Bende aynıMotor hastasıyım ama motorum yok henüz
bisan mtx 7400 al geç hocam (!)Motor hastasıyım ama motorum yok henüz
ünlem var allahtanbisan mtx 7400 al geç hocam (!)