Quad Q8300 e R7 240 makul mü ?

raul_

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar havadan düşme bütçesiz şekilde elime birinden eski bir kasa geçti.Quad Q8300 işlemcisi olan bu pcye R7 240 ile züğürt tesellisi de olsa bi bakımdan güçlendirmek istiyorum ve rami arttırmayı düşünüyorum 2gb rami var DDR 2 destekleyen bir anakart ve bir 2 gblık ram takmayı düşünüyorum 300-400 bandında ekran kartı önerebilir misiniz? ? Bir sorumda alacağim ramin takılı ramle farklı markada olması sorun yaratır mı ? Bir nebze dahi olsa performans arttırmak için neler yapmalıyım ? Ama sizden bir ricam lütfen şu kadar bu kadar daha ekle bunu al veya hiç uğraşma bir şey olmaz gibi cümleler yazmayın dar bütçeli bi bireyim yardımcı olursanız,sevinirim. :)

R7 240 sorun olmaz ancak GTX 750 Ti daha iyi bir seçenek olur.

R7 240 400 TL'ye bulunuyor 750ti 750 TL filan gözüküyor.Linkin varsa bırakırsan güzel olur :)
Dostum sen nereden R7 240'ı 400 ₺'ye, GTX 750 Ti'ı 750 ₺'ye buluyorsun ya? AliExpress'ten bakmışsındır sandım oradaki fiyatlar arttı çünkü, nereden baktın harbiden ya. Onu geçtim kim 750 ₺'ye GTX 750 Ti satar ki? O fiyata çok rahat ikinci el RX 570 bulursun. Arada dağlar var, dağlar.

Dostum sen nereden R7 240'ı 400 ₺'ye, GTX 750 Ti'ı 750 ₺'ye buluyorsun ya? AliExpress'ten bakmışsındır sandım oradaki fiyatlar arttı çünkü, nereden baktın harbiden ya. Onu geçtim kim 750 ₺'ye GTX 750 Ti satar ki? O fiyata çok rahat ikinci el RX 570 bulursun. Arada dağlar var, dağlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum buradan R7 240 mı alınır Allah aşkına? İkinci el bakman gerekiyor, bu ekran kartlarını sıfıra satanlar zaten yüksek fiyat biçer.
Reis link atar mısın ikinci elde güvenilir olmuyor pek fazla maalesef

Reis link atar mısın ikinci elde güvenilir olmuyor pek fazla maalesef
Dostum ikinci ele güvenmiyorsan ve sıfır arıyorsan kimse sana bir öneri yapamaz. Bu dandik ekran kartına vereceğin 400 ₺ boşa gider.

Reis link bırak inceleyelim
Dostum link bekliyorsun benden ancak ben sana ikinci el öneri yapabilirim. Önerdiğim ekran kartlarını sıfır almak boşa para harcamaktır. Link bırak inceleyelim ne dostum trip atar gibi? Gideyim sana GTX 1650 SUPER mi önereyim ne yapmamı bekliyosun?

Dostum link bekliyorsun benden ancak ben sana ikinci el öneri yapabilirim. Önerdiğim ekran kartlarını sıfır almak boşa para harcamaktır. Link bırak inceleyelim ne dostum trip atar gibi? Gideyim sana GTX 1650 SUPER mi önereyim ne yapmamı bekliyosun?
Trip değildi kanka aslında 2.el linki bekledim zaten bu piyasadan pek anlamıyorum.İnan o trip işleri felan benim işlerim değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,571
Üyeler
187,855
Son üye
mustafaaydin38
Geri