Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,373
Bende de öyleHATA
Yüksek ihtimalle oturumun süresi dolduğundan bir hata oluştu ve giriş yapma işleminiz tamamlanmadı.
Bende de öyleHATA
Yüksek ihtimalle oturumun süresi dolduğundan bir hata oluştu ve giriş yapma işleminiz tamamlanmadı.
konsollarda sadece konsol eşleştirmesi var diye biliyorum konsolda hile yapılabileceğini düşünmüyorumTam xboxta satin alcaktim ben oyun bitecek hilelerden ya
Teşekkür ederim biraz rahatladimkonsollarda sadece konsol eşleştirmesi var diye biliyorum konsolda hile yapılabileceğini düşünmüyorum
pcn var ise sende aç hvh atınTeşekkür ederim biraz rahatladim
harbiden, lite sürümünü neden kapatmışlardı?pcn var ise sende aç hvh atın
lite da arkadaşım ile duo girip mapte araba uçuruyorduk çok zevkliydi oyun kapanana kadar :/
şeyi çok seviyorum tüm takımı arabaya topluyordum sonra yukarı çıkarıp arabayı hızlandırıp fırlatıyordum yere çakılıyorduk tüm takım ölüyordu xd
şu da güzel oluyor arkadaşım ile birbirimizi ghostlayıp arabaları çarpıştırıyorduk kim patlar ise o kaybediyor
oynanmıyordu pubgm gibi bir proje olacaktı poncik saçma kıyafetler getiriyorlardı oynanma durunca iptal oldugeç bile kalmışlar oyunu ücretsiz yapmak için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
harbiden, lite sürümünü neden kapatmışlardı?
anladım.oynanmıyordu pubgm gibi bir proje olacaktı poncik saçma kıyafetler getiriyorlardı oynanma durunca iptal oldu
Bence olacakSüper, artık istediğim kadar koşabileceğim
şaka bir yana oyunu seviyordum umarım çöp olmaz
hile gelecek çöp olacak diyoruz da Apex ve Warzone falan gibi olur, çöp olmaz oda her halde yaBence olacak
sanrım ücretsiz alanlar rank maçı yapamayacaklarmış fark o olacak para verenler ile galibanasıl yani ben boşunamı para verdim 10ay önce
csgo gibi yanihile gelecek çöp olacak diyoruz da Apex ve Warzone falan gibi olur, çöp olmaz oda her halde ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanrım ücretsiz alanlar rank maçı yapamayacaklarmış fark o olacak para verenler ile galiba