20.000TL sadece hazır sistem önerisi

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
448
Bütçe
20000
bütçem 20.000TL hazır sistem önerilerinizi bekliyorum oyun odaklı olacak

Ben olsam 20k ile pc alacaksam mutlaka N

vdia ekran kartı tercih ederdim AMD bana hep sıkıntılı geliyor ısınamıyorum bir türlü
AMD ekran kartlar kötü değiller gayet iyiler ve oyunlarda iyi performans verip ısınma sorunlarıda yok, fakat insanların hala AMD markası üzerinde ön yargısı var o yüzden AMD tercih etmiyorlar, ve evet AMD şuan Nvidia'yı geçebilmiş değil. yani sonuç olarak performans için Nvidia fakat Amd de kötü değil sonucu çıkarılabilir, sanırım : )

tanıdığımın RX 5700 ekran kartı vardı, çektiği tek sorun; sistemi satamamak : D

Ben olsam 20k ile pc alacaksam mutlaka N

vdia ekran kartı tercih ederdim AMD bana hep sıkıntılı geliyor ısınamıyorum bir türlü
Doğru söylüyorsun driver sorunları bazı modellerde olabiliyor ama düzeltiliyor sadece bir tık ısı seviyesi yüksek , fakat RTX 3060 da en iyi ihtimalle % 5 geride kalıyor birde ryzen 5 veya intel i5 ile rtx 3060 kullanıcağıma ryzen 7 ile rx 6600xt kullanmayı bend daha iyi buluyorum ben olsam onu alırdım .

Ryzen 5 5600x ve rtx 3060 daha iyi olabilir benim için

bütçem 20.000TL hazır sistem önerilerinizi bekliyorum oyun odaklı olacak
modart pc rtx 3060 ve/veya rtx3060ti sistem bekle bence 13-15bin arası olur diye tahmin ediyorum.
Birde yorumlarda itopya king6 gelecek diyorlar ama onu bilmiyorum.

Ryzen 5 5600x ve rtx 3060 daha iyi olabilir benim için
20k bütçe ile sistem almak yerine elindeki sistemin parçaları değiştir ekran kartını mesela git 3070 ti falan yap 3060 ı da sat falan sana kalmış işlemcide aynı şekilde

20k bütçe ile sistem almak yerine elindeki sistemin parçaları değiştir ekran kartını mesela git 3070 ti falan yap 3060 ı da sat falan sana kalmış işlemcide aynı şekilde
ben o sistemi sattım ondan dolayı yeni alıyorum

Anladım kusura bakma dostum
yok dostum zaten senin kusurun değil ben silmediğimden dolayı öyle sanman normal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu sistemi özelleştirince 20 k oluyor sizce nasıl

Son düzenleme:
AMD ekran kartlar kötü değiller gayet iyiler ve oyunlarda iyi performans verip ısınma sorunlarıda yok, fakat insanların hala AMD markası üzerinde ön yargısı var o yüzden AMD tercih etmiyorlar, ve evet AMD şuan Nvidia'yı geçebilmiş değil. yani sonuç olarak performans için Nvidia fakat Amd de kötü değil sonucu çıkarılabilir, sanırım : )

tanıdığımın RX 5700 ekran kartı vardı, çektiği tek sorun; sistemi satamamak : D
Dostum bendede amd kart var uygulaması rezalet kere rezalet onun dışında saçma wattman hatası var ve ekstra olarak rekabetçi oyunlarda herhangi bir + si yok ama nvidia tarafına baktığımızda reflex gibi harika özellikler var ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri