X Prime King Kutudan çıkan şey nedir?

Reaksiyon skoru
1,543
Kutudan böyle bir şey çıktı ne olduğunu anlayamadım,fotoğrafı bırakıyorum.Bilen arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.
20211213_122316.jpg

28 Kasımda vermiştim siparişi
Ben de yakın tarihte verdim haftaiçi gelir muhtemelen hayırlı olsun o parça da muhtemelen koltuğun bir parçasıdır bilen arkadaşlar yardımcı olsun up up :)

evet tam o kısma
Tamam çözdüm sanırım.
Ama bunun dışında tek kafama takılan nokta şu oldu,şu kısım biraz zedelenmiş.Burası arkada mi kalıyordu acaba ve kapak monte ediliyordu herhalde değil mi hocam?
Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?Buraya nasıl bir çözüm bulabilirim?
20211213_125446.jpg

20211213_125309.jpg

20211213_132838.jpg
Orası neresi çok anlamadım. Biraz daha uzaktan flashsız çekersen daha anlaşılır olur.
Oturma kısmındaki yerden bahsediyorum hocam, buyrun şöyle göstereyim.

Montajı şöyle herhalde değil mi;
Bu fotoğrafta gösterdiğim iki adet vidadan karşı tarafta da iki adet var.Bunları çıkartıp sırt kısmında yer alan mekanizmanın deliklerine denk gelecek şekilde sıkıp montajlıyoruz değil mi hocam?

Oturma kısmındaki yerden bahsediyorum hocam, buyrun şöyle göstereyim.

Montajı şöyle herhalde değil mi;
Bu fotoğrafta gösterdiğim iki adet vidadan karşı tarafta da iki adet var.Bunları çıkartıp sırt kısmında yer alan mekanizmanın deliklerine denk gelecek şekilde sıkıp montajlıyoruz değil mi hocam?
Koltuk bende olmadığı için kesin bilmiyorum ama buradan bakınca dediğin gibi yapılacak gibi gözüküyor.

Geri