Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,543
Kutudan böyle bir şey çıktı ne olduğunu anlayamadım,fotoğrafı bırakıyorum.Bilen arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.
Hocam bende Xprime koltuklarından birini aldım. 2 Haftadır Üretim Aşamasında diyorlar kaç günde geldi size ?Kutudan böyle bir şey çıktı ne olduğunu anlayamadım,fotoğrafı bırakıyorum.Bilen arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.Alıntıyı görüntüle
28 Kasımda vermiştim siparişiHocam bende Xprime koltuklarından birini aldım. 2 Haftadır Üretim Aşamasında diyorlar kaç günde geldi size ?
Ben de yakın tarihte verdim haftaiçi gelir muhtemelen hayırlı olsun o parça da muhtemelen koltuğun bir parçasıdır bilen arkadaşlar yardımcı olsun up up28 Kasımda vermiştim siparişi
Ayaklarının tam ortasına takılıyor. Estetik amaçlı parça.Kutudan böyle bir şey çıktı ne olduğunu anlayamadım,fotoğrafı bırakıyorum.Bilen arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Nereye acaba tam olarak hocam?Şu kısma mıdır?Ayaklarının tam ortasına takılıyor. Estetik amaçlı parça.
evet tam o kısmaNereye acaba tam olarak hocam?Şu kısma mıdır?Alıntıyı görüntüle
Tamam çözdüm sanırım.evet tam o kısma
Orası neresi çok anlamadım. Biraz daha uzaktan flashsız çekersen daha anlaşılır olur.Tamam çözdüm sanırım.
Ama bunun dışında tek kafama takılan nokta şu oldu,şu kısım biraz zedelenmiş.Burası arkada mi kalıyordu acaba ve kapak monte ediliyordu herhalde değil mi hocam?
Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?Buraya nasıl bir çözüm bulabilirim?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oturma kısmındaki yerden bahsediyorum hocam, buyrun şöyle göstereyim.Orası neresi çok anlamadım. Biraz daha uzaktan flashsız çekersen daha anlaşılır olur.![]()
Koltuk bende olmadığı için kesin bilmiyorum ama buradan bakınca dediğin gibi yapılacak gibi gözüküyor.Oturma kısmındaki yerden bahsediyorum hocam, buyrun şöyle göstereyim.
Montajı şöyle herhalde değil mi;
Bu fotoğrafta gösterdiğim iki adet vidadan karşı tarafta da iki adet var.Bunları çıkartıp sırt kısmında yer alan mekanizmanın deliklerine denk gelecek şekilde sıkıp montajlıyoruz değil mi hocam?