100 TL internet sağlayıcı önerisi

knrgzr

80+
Reaksiyon skoru
6
Gençler bizim Türk Telekom ev interneti taahhüdü bitmiş. Var mı önerebileceğiniz?
Tüm sağlayıcılar olabilir.
Kullandığımız paket 24Mbps 90 liraydı. Eski Türk Telekom kullanıcısıyız.
En az 24Mbps ve en fazla 100-105 lira olursa sevinirim.
Not: TürkNet altyapımız bulunmuyor.

Dostum millenicom'dan bir sorgulama yapar mısın?

Dostum millenicom'dan bir sorgulama yapar mısın?

Altyapı sorgulamasından bahsediyorsanız sonuç şu şekilde:

Alabileceğiniz Hız: 100 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.

Altyapı sorgulamasından bahsediyorsanız sonuç şu şekilde:

Alabileceğiniz Hız: 100 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
Gayet güzel dostum. O firma ile 99TL'lik pakette anlaşarak internet hizmeti almanı tavsiye ederim.

Sent from my SM-A305F using Tapatalk

Gayet güzel dostum. O firma ile 99TL'lik pakette anlaşarak internet hizmeti almanı tavsiye ederim.

İlk kez duyuyorum, müşteri hizmetleri falan nasıl bir bilginiz var mı? Ek olarak modem kiralama bedeli(15 TL) kurulum ücreti vs. gibi şeyler gördüm.

İlk kez duyuyorum, müşteri hizmetleri falan nasıl bir bilginiz var mı? Ek olarak modem kiralama bedeli(15 TL) kurulum ücreti vs. gibi şeyler gördüm.
Forumda kullanan kesim fazla. Millenicom nasıl başlığında bir konu açarak kullanıcılardan birebir bir şekilde yanıt almanız daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri