Öneri Macbook ile Kullanılacak Mouse

knozhupgrade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
Macbook sipariş verdim. Yazılım, grafik tasarım, siber güvenlik amaçlı kullanılacak.
Önceden sahip olduğum oyuncu bilgisayarında Razer TE kulaklık ve Deathadder V2 mouse kullanıyordum. Adeta çok iyiler ancak bunları satıp kablosuz mouse almayı planlıyorum. Tabi 0 fiyatları yüksek.
Alttaki ürünün 2. El kapalı kutusunu 550₺ ye buldum. Sizce alınır mı? Alternatiflere açığım.

Macbook için kullanabileceğin en iyi mouse kendi trackpadi.Boşuna mouse alma.Alanlar da kullanmıyor.

Touchpad ile kullanım aslında çok rahat ,normalde touchpad kullanmama rağmen ben baya alıştım .
Durum böyleyken gidip mouse alman önerim değildir ,ha illa alacağım dersen gidip direk ekosistem ile uyumlu olsun Magic Mouse alırsın kafan rahat olur.

Macbook için kullanabileceğin en iyi mouse kendi trackpadi.Boşuna mouse alma.Alanlar da kullanmıyor.
Kendi trackpadine alışmam gerekicek, genelde hwp mouse kullanıyorum.
Post automatically merged:

Touchpad ile kullanım aslında çok rahat ,normalde touchpad kullanmama rağmen ben baya alıştım .
Durum böyleyken gidip mouse alman önerim değildir ,ha illa alacağım dersen gidip direk ekosistem ile uyumlu olsun Magic Mouse alırsın kafan rahat olur.
Kendi mouse u bana göre hiç değil ancak almadan önce trackpad e alışmaya çalışacağım

Kendi trackpadine alışmam gerekicek, genelde hwp mouse kullanıyorum.
Post automatically merged:

Kendi mouse u bana göre hiç değil ancak almadan önce trackpad e alışmaya çalışacağım
1-2 güne alışırsın. Windows gibi değil. Ondan normal mouse ile kullanman zor. Mac’e Windows yüklediğim zaman mouse ihtiyacı oluyor. Ama Mac OS kullanırken mouse kullanmak zor oluyor.

1-2 güne alışırsın. Windows gibi değil. Ondan normal mouse ile kullanman zor. Mac’e Windows yüklediğim zaman mouse ihtiyacı oluyor. Ama Mac OS kullanırken mouse kullanmak zor oluyor.
Harici USB ile linux çalışıtırabilirim. Ya da sanal makine ile

Harici USB ile linux çalışıtırabilirim. Ya da sanal makine ile
M1 aldıysan Paralells Desktop yüklemen lazım.Paralı uygulama 100 euro civarı.Ben kullanmıyorum ancak cracklisi var.Linux kullanmanın özel sebebi var mı?

M1 aldıysan Paralells Desktop yüklemen lazım.Paralı uygulama 100 euro civarı.Ben kullanmıyorum ancak cracklisi var.Linux kullanmanın özel sebebi var mı?
Siber güvenlik le uğrasıyorum. Alternatif araçlar lazım oluyor. Paralels crack linki varsa özelden atabilir misin?

Siber güvenlik le uğrasıyorum. Alternatif araçlar lazım oluyor. Paralels crack linki varsa özelden atabilir misin?
Dediğim gibi crackli kullanmıyorum. İnternette bulursun rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri