akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
Usta oyun oynuyorum performans çok düşürüyor be. Ayrıca günlük full kazım yapınca oyun oynamadan falan 16-20TL arası bırakıyordu tek günde.Şu an neden bıraktın
Usta oyun oynuyorum performans çok düşürüyor be. Ayrıca günlük full kazım yapınca oyun oynamadan falan 16-20TL arası bırakıyordu tek günde.Şu an neden bıraktın
Anladım hocam.Usta oyun oynuyorum performans çok düşürüyor be. Ayrıca günlük full kazım yapınca oyun oynamadan falan 16-20TL arası bırakıyordu tek günde.
karta yada pcye zararı olur mu ?Usta oyun oynuyorum performans çok düşürüyor be. Ayrıca günlük full kazım yapınca oyun oynamadan falan 16-20TL arası bırakıyordu tek günde.
Sağlıklı bir ortamda düşük ısılarda çalışırsa olmaz.karta yada pcye zararı olur mu ?
Günde 1-2 saat bişey yaparsam 1 ayda kaç getirisi olur?Sağlıklı bir ortamda düşük ısılarda çalışırsa olmaz.
1-2 saat yapacaksan girmeye gerek bile yokGünde 1-2 saat bişey yaparsam 1 ayda kaç getirisi olur?
Ayrıca ne kadar daha yaparsam kart zarar görmeye başlar.
Biraz bilgilendirirmisinz
Günde ne kadar yaparsam kar getirir.1-2 saat yapacaksan girmeye gerek bile yok
hocam performans düşürüyordu derkenUsta oyun oynuyorum performans çok düşürüyor be. Ayrıca günlük full kazım yapınca oyun oynamadan falan 16-20TL arası bırakıyordu tek günde.
Hem mining performansı düşüyor hemde oyun oynarken aldığım fps nin yarısını alıyorum oyun oynarken mining yapınca.hocam performans düşürüyordu derken
hocam mining yaparken neden aynı anda oyun oynadınız, öyle düşmesi normalHem mining performansı düşüyor hemde oyun oynarken aldığım fps nin yarısını alıyorum oyun oynarken mining yapınca.
sıkılıyom knkhocam mining yaparken neden aynı anda oyun oynadınız, öyle düşmesi normal