Yeni Oyun Geldi, Nerede O EPIC Listesi!..

Elbette ki iyi bir kitle yakalamayı hedefliyorlar ama şu anda oyunlar kötü olmasına rağmen hala daha yeni oyunun açıklanmasını bekliyoruz.
tamam sizi anlıyorum fakat ben o listedeki oyunlara hem de eskiden verdiklerine göre değerlendiriyorum kızdığım nokta ise şu bu oyunlar gizemli oyun gibi verilmek yerine normal olarak verilebilir örn dbd gizemli oyunlar kategorisinde olabilirdi bunu anlatmak istiyorum

13 Ağustos 2020'de Remnant From The Ashes oyununu ücretsiz vermişti şimdi tekrar verdi zamanında alamayan varsa alsın diye.
Days gone'I vereceklerini hiç zannetmiyorum oyun şuan indirimde zaten 60 TL kuponla 107 TL ye alınabiliyor. Üstelik oyun bu sene çıktı PC için.

Arkadaşlar EPIC kendine göre bi' strateji izliyor ve bu strateji doğrultusunda portföyünde olan oyunlardan ' Ana Oyun ' odaklı dağıtım yapıyor. Burada yargılamak ya da oyunu eleştirmek biraz yersiz. Şu anki kurlar, bütçe vs. hepsine bakınca bedava deyip ekliyoruz, dileyen de daha sonra DLC vs. alıp beğendiği oyun üzerinden devam ediyor. Gözardı edilmemeli ki, en nihayetinde bu şirketler para kazanmak için var ve hiç birisi bizim hatırımız için indirim ya da ücretsiz paylaşım yapmıyor.

Geri