Yeni Oyun Geldi, Nerede O EPIC Listesi!..

Tamam da o zaman epic games e laf edemezsiniz adamlar size beleş oyun vermek zorunda değil.
Ne alaka istediğim kadar edebilirim bu konu sizi ilgilendirmez bana göre oyun leş beleş oyun ver diye epic'e ben yalvarmıyorum ana veriyorsa adam gibi bir şey vermek zorunda epic boşuna mı beleş oyun veriyor zannediyorsunuz ?

Remnant çok kötü değil ama diğer oyunlar biraz sönük kaldı. Days Gone hariç.

Ne alaka istediğim kadar edebilirim bu konu sizi ilgilendirmez bana göre oyun leş beleş oyun ver diye epic'e ben yalvarmıyorum ana veriyorsa adam gibi bir şey vermek zorunda epic boşuna mı beleş oyun veriyor zannediyorsunuz ?
Veriyorsa adam gibi oyun vermek zorunda diye bir şey yok cidden harika bir kafanız var.

Bu liste mi?

Ekler

• 6F5159CC-B223-435B-A2F6-31DDF620EEB1.png
    6F5159CC-B223-435B-A2F6-31DDF620EEB1.png
    1.7 MB · Hit: 27
Veriyorsa adam gibi oyun vermek zorunda diye bir şey yok cidden harika bir kafanız var.
Epic games'in amacının oyuncuları sevindirmek olduğunu mu düşünüyorsunuz ? ve ya iyi bir kitle mi yakalamayı düşünüyor? sizce hangisi

Epic games'in amacının oyuncuları sevindirmek olduğunu mu düşünüyorsunuz ? ve ya iyi bir kitle mi yakalamayı düşünüyor? sizce hangisi
Elbette ki iyi bir kitle yakalamayı hedefliyorlar ama şu anda oyunlar kötü olmasına rağmen hala daha yeni oyunun açıklanmasını bekliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,201
Üyeler
185,045
Son üye
XaeL
Geri