FireFox vs OperaGX vs Brave

atlasrise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
OperaGX kullanıyorum şuan ama pek memnun kalamadım. Başlıktaki tarayıcıları veya başka bir tarayıcı önerir misiniz?

FireFox kaliteli ama yavaş tarayıcı göz önünde bulundurarak indirin (çok ram yiyior)​

operagx kullandım 1 sene fln iyi yani bir zararını görmedim hızlıda

Brave çok kaliteli bir tarayıcı ama firefox da olduğu gibi yavaş bir tarayıcı​

(çok ram yiyior)​

Bence en güzel'i Oprea GX hem hızlı hemde arayüzü hoşuma gittiği için kullanıyorum

(çok ram yiyior)​

Hayır, Brave çok ram kullanmıyor. (En azından bende öyle)
Yavaşlık konusuna katılmıyorum.

Son düzenleme:
Ben uzun zamandır GX kullanıyorum aşırı memnunum..

Hayır, Brave çok ram kullanmıyor. (En azından bende öyle)
Yavaşlık konusuna katılmıyorum.
yeni gelen güncellemelerle halledilmiş olabilir ben kullandığımda bu şekilde izlenim aldım.

OperaGx pek sevemedim o yüzden sildim. Az önce de firefoxu yükledim ama o da pek memnun etmedi gibi yavaş geldi. şuan brave kullanıyorum. güzel gibi geldi.

FireFox kaliteli ama yavaş tarayıcı göz önünde bulundurarak indirin (çok ram yiyior)​

operagx kullandım 1 sene fln iyi yani bir zararını görmedim hızlıda

(çok ram yiyior)​

OperaGX kullanıyorum şuan ama pek memnun kalamadım. Başlıktaki tarayıcıları veya başka bir tarayıcı önerir misiniz?

Brave gayet hızlı bir tarayıcı. Firefox'u yer yer ikiye bike katlıyor. OperaGX'i zaten ortaya atılan güvenlik sızıntısı iddalarından ötürü asla önermem. Ayrıca Brave, gerek Tor eklentisi gerek hazır gelen güvenlik uzantıları sebebiyle de diğer seçeneklerden daha iyi bir seçenek. Ben her türlü Brave öneririm.

Bütün tarayıcıları test ettim hiçbiri chrome kadar kaliteli ve hızlı değil chromedan şaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,377
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri