FireFox vs OperaGX vs Brave

evet bu videoyu izledim ve brave kullanma kararı aldım yukarıda da denildiği gibi opera gx güvenlik sızıntıları nedeniyle tercih etmedim. Brave kullanıyorum dediğim gibi şuan memnun kalmazsam chrome a geri geçerim ama memnunum şuanlık.

Şahsen Brave kullanıyorum. Özellikleri ve az da olsa gelir sağlaması açısından cazip geliyor bana.
15 sekme açık, 1.35 GB RAM kullanımı var. Oyun sırasında tarayıcıyı kapatıyorum bu yüzden.

Şahsen Brave kullanıyorum. Özellikleri ve az da olsa gelir sağlaması açısından cazip geliyor bana.
15 sekme açık, 1.35 GB RAM kullanımı var. Oyun sırasında tarayıcıyı kapatıyorum bu yüzden.
gelir nasıl sağlıyor hocam?

gelir nasıl sağlıyor hocam?
Brave Rewards sistemi var. Her gün arada bir reklam tarzı bildirimler gönderiyor. Bundan ibaret. 2 ayda yaklaşık 60-70 TL arası getiriyor dolar kuruyla, sadece akşamları kullandığım halde. Her ay başı BAT token olarak ana hesaba geçiyor. Belirli cüzdanlara çekip ardından borsalar üzerinden nakite çeviriyorsun.

Brave gayet hızlı bir tarayıcı. Firefox'u yer yer ikiye bike katlıyor. OperaGX'i zaten ortaya atılan güvenlik sızıntısı iddalarından ötürü asla önermem. Ayrıca Brave, gerek Tor eklentisi gerek hazır gelen güvenlik uzantıları sebebiyle de diğer seçeneklerden daha iyi bir seçenek. Ben her türlü Brave öneririm.
Buna artı olarak aylık ~50 TL para veriyor.

Brave kullanıyorum bayadır fena değil ama biraz ram kullanıyor evet. Opera ve Opera GX tamamen bilgi çalma peşinde olan iki tarayıcı benim gözümde.

Brave kullanıyorum bayadır fena değil ama biraz ram kullanıyor evet. Opera ve Opera GX tamamen bilgi çalma peşinde olan iki tarayıcı benim gözümde.
Nedense herkes bunu diyor ama bi' düşünün: İnternet çağında, Google'dır, Instagram'dır başka bir şeydir hangisi bilgi çalmıyor ki? Nereye girersen gir, illa bir tane uygulama/site bilgi çalıyor. Oyun indirirken, oyun oynarken verdiğimiz izinleri bir düşünün. Hepsi de bilgilerimize sahip zaten. O yüzden pek takmıyorum bu sorunu kafaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brave'de OperaGX'teki gibi otomatik reklam engelleyici var mı?

Brave derim sonuna kadar

Nedense herkes bunu diyor ama bi' düşünün: İnternet çağında, Google'dır, Instagram'dır başka bir şeydir hangisi bilgi çalmıyor ki? Nereye girersen gir, illa bir tane uygulama/site bilgi çalıyor. Oyun indirirken, oyun oynarken verdiğimiz izinleri bir düşünün. Hepsi de bilgilerimize sahip zaten. O yüzden pek takmıyorum bu sorunu kafaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brave'de OperaGX'teki gibi otomatik reklam engelleyici var mı?

Engelleyici var. Sağlam ama dandik değil her şeyi engelliyor ama ben yine de kapatıyorum alışkanlık oldu ublock origin kuruyorum hep.

Brave Rewards sistemi var. Her gün arada bir reklam tarzı bildirimler gönderiyor. Bundan ibaret. 2 ayda yaklaşık 60-70 TL arası getiriyor dolar kuruyla, sadece akşamları kullandığım halde. Her ay başı BAT token olarak ana hesaba geçiyor. Belirli cüzdanlara çekip ardından borsalar üzerinden nakite çeviriyorsun.

Hocam şu para işini özelden falan anlatabilirmisiniz acaba bayadır kullanıyorum o dediğiniz reklamları da hep yaptım ara sıra atıyor tıklıyorsun falan para alma işini anlamadım hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,357
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri