Neler Yeni

FireFox vs OperaGX vs Brave

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
evet bu videoyu izledim ve brave kullanma kararı aldım yukarıda da denildiği gibi opera gx güvenlik sızıntıları nedeniyle tercih etmedim. Brave kullanıyorum dediğim gibi şuan memnun kalmazsam chrome a geri geçerim ama memnunum şuanlık.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şahsen Brave kullanıyorum. Özellikleri ve az da olsa gelir sağlaması açısından cazip geliyor bana.
15 sekme açık, 1.35 GB RAM kullanımı var. Oyun sırasında tarayıcıyı kapatıyorum bu yüzden.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Şahsen Brave kullanıyorum. Özellikleri ve az da olsa gelir sağlaması açısından cazip geliyor bana.
15 sekme açık, 1.35 GB RAM kullanımı var. Oyun sırasında tarayıcıyı kapatıyorum bu yüzden.
gelir nasıl sağlıyor hocam?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gelir nasıl sağlıyor hocam?
Brave Rewards sistemi var. Her gün arada bir reklam tarzı bildirimler gönderiyor. Bundan ibaret. 2 ayda yaklaşık 60-70 TL arası getiriyor dolar kuruyla, sadece akşamları kullandığım halde. Her ay başı BAT token olarak ana hesaba geçiyor. Belirli cüzdanlara çekip ardından borsalar üzerinden nakite çeviriyorsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Brave gayet hızlı bir tarayıcı. Firefox'u yer yer ikiye bike katlıyor. OperaGX'i zaten ortaya atılan güvenlik sızıntısı iddalarından ötürü asla önermem. Ayrıca Brave, gerek Tor eklentisi gerek hazır gelen güvenlik uzantıları sebebiyle de diğer seçeneklerden daha iyi bir seçenek. Ben her türlü Brave öneririm.
Buna artı olarak aylık ~50 TL para veriyor.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Brave kullanıyorum bayadır fena değil ama biraz ram kullanıyor evet. Opera ve Opera GX tamamen bilgi çalma peşinde olan iki tarayıcı benim gözümde.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Brave kullanıyorum bayadır fena değil ama biraz ram kullanıyor evet. Opera ve Opera GX tamamen bilgi çalma peşinde olan iki tarayıcı benim gözümde.
Nedense herkes bunu diyor ama bi' düşünün: İnternet çağında, Google'dır, Instagram'dır başka bir şeydir hangisi bilgi çalmıyor ki? Nereye girersen gir, illa bir tane uygulama/site bilgi çalıyor. Oyun indirirken, oyun oynarken verdiğimiz izinleri bir düşünün. Hepsi de bilgilerimize sahip zaten. O yüzden pek takmıyorum bu sorunu kafaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brave'de OperaGX'teki gibi otomatik reklam engelleyici var mı?

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Brave derim sonuna kadar

Rulep

80+ Gold
brave>all

ByKayseriLi

80+ Bronze
Nedense herkes bunu diyor ama bi' düşünün: İnternet çağında, Google'dır, Instagram'dır başka bir şeydir hangisi bilgi çalmıyor ki? Nereye girersen gir, illa bir tane uygulama/site bilgi çalıyor. Oyun indirirken, oyun oynarken verdiğimiz izinleri bir düşünün. Hepsi de bilgilerimize sahip zaten. O yüzden pek takmıyorum bu sorunu kafaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brave'de OperaGX'teki gibi otomatik reklam engelleyici var mı?

Engelleyici var. Sağlam ama dandik değil her şeyi engelliyor ama ben yine de kapatıyorum alışkanlık oldu ublock origin kuruyorum hep.

Brave Rewards sistemi var. Her gün arada bir reklam tarzı bildirimler gönderiyor. Bundan ibaret. 2 ayda yaklaşık 60-70 TL arası getiriyor dolar kuruyla, sadece akşamları kullandığım halde. Her ay başı BAT token olarak ana hesaba geçiyor. Belirli cüzdanlara çekip ardından borsalar üzerinden nakite çeviriyorsun.

Hocam şu para işini özelden falan anlatabilirmisiniz acaba bayadır kullanıyorum o dediğiniz reklamları da hep yaptım ara sıra atıyor tıklıyorsun falan para alma işini anlamadım hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom