Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
3 GB ram ile Win 10 nasıl kasmıyor?
sistemin ne?
ATI RADEON 7350 1 GB
İşlemci 2 çekirdek bu arada
Son düzenleme:
3 GB ram ile Win 10 nasıl kasmıyor?
sistemin ne?
windows 7 deki sorunmu 8.1 dekimi ?Geç. Sıkıntı yaşarsan geri dönmek beleş.
Ayrıca ne gibi sorunlar vardı?
işlemci den biraz güzel bide bu sistem de nasıl pro şakamı .
Bence o sisteme bir SSD al bu sorunların hiçbirini yaşamamerhaba ben windows 8.1 kulanıyorum 8.1 deki sorunlar yüzünden bu laptop u alırken gelen windows 7 kuracağım . sizce kurmalımıyım ? oyunlarım iseAlıntıyı görüntülebunlar özellikle oynadığım oyunlar ets2 mp , zula, son oyuncu , roblox, l4d2 cs oynuyorum . bide sistemi göstereyim Alıntıyı görüntülebu aslında evt bu sisteme 8.1 uygun ama hata sı mesela ets 2 mp açarken arkada dc açıkken mübarek windows işlemiyo basıyom yok mecbur düğmeye basılı tututp kapatıyom . arkada oyun açık çok zarallı oyun açıkken ama yapıyom windows 7 kursam iyiolurmu bide windows7 dede şöyle sorun var uygulama yükledikçe yavaşlıyo baya yoksa iyi oynadığım oyunlarda fps artarmı ve pc rahatlarmı ?
8.1'deki.windows 7 deki sorunmu 8.1 dekimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kullanıyorsun onu ya
Kullanıyoruz işte hocam.Nasıl kullanıyorsun onu ya
bende Core 2 Duo var Home Single Lounge de bile kasıyor takılıyor
HD 5450 Ekran kartlı
para ver alayim bide almak istiyorum ailem izin vermiyo . windows 7 dönmek çözüm olabilir evt de neden uygulama indirdikçe yavaşlıyo bu olmasa kullanıldm çünkü kullandığım oyun uygulamalar 7 uymlu .Bence o sisteme bir SSD al bu sorunların hiçbirini yaşama
Win 7 ye dönmek de belki çözüm olabilir, desteği kesilmiş olsa da sistemin eski olduğu için kullanılabilir.
Kullanıyoruz işte hocam.windows 7 deki sorunmu 8.1 dekimi ?
O dediğin şeyin sebebi HDD maalesefpara ver alayim bide almak istiyorum ailem izin vermiyo . windows 7 dönmek çözüm olabilir evt de neden uygulama indirdikçe yavaşlıyo bu olmasa kullanıldm çünkü kullandığım oyun uygulamalar 7 uymlu .
oyuna giriyorum . windows işte yok durmuş ya görev yöneticisi açıcam açamıyorum windows la ilgili hiç bir şey çalışmıyodu hişç ama ne başlat menüsü ne bişey sadece uygulamalrdı . sonra saçma kasmalar anlık ama nadir ama saçma bi şekilde .8.1'deki.
hiç mi kasma yok pekii performnas düşüşü varmı _Kullanıyoruz işte hocam.
Gayet güzel bu arada.
Kasma falan da yok gayet akıcı.
Birde pro kurulu.
Aslında Linux kullan diyecektim ama Valorant yüklü. Valorant'dan vazgeçebilirsen Linux yüklemen daha iyi olur.para ver alayim bide almak istiyorum ailem izin vermiyo . windows 7 dönmek çözüm olabilir evt de neden uygulama indirdikçe yavaşlıyo bu olmasa kullanıldm çünkü kullandığım oyun uygulamalar 7 uymlu .
hmmm tm .O dediğin şeyin sebebi HDD maalesef![]()
linux kullandım . uygulama indirilmiyorum uyn indirdim zar zor windows yedi 20 fps alırken en yüksekte linux ta en düşük te 5 fps görmedim .Aslında Linux kullan diyecektim ama Valorant yüklü. Valorant'dan vazgeçebilirsen Linux yüklemen daha iyi olur.
Ne indirmiştin mesela? Ayrıca ekran kartın Nvidia mıydı?hmmm tm .
linux kullandım . uygulama indirilmiyorum uyn indirdim zar zor windows yedi 20 fps alırken en yüksekte linux ta en düşük te 5 fps görmedim .