Neler Yeni

Windows 7 halen kulllanılırmı ?

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Geçebilirsin. :) 7 daha stabil. Ben halen XP kullanıyorum eski sistemde. :d (17 yıllık bir sistem aldım 1 hafta önce XD)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki destek alınca virüs bulaşmıyor. :ROFLMAO:
sonic ben seni tnıyorum yt de tilon diye biri varya benim hatırladınmı senin yt kanalında var .

User1298

80+
En İyi Cevap
1
sonic ben seni tnıyorum yt de tilon diye biri varya benim hatırladınmı senin yt kanalında var .
Evet hatırladım. :)

İnan bana berbat olsa ben 3gb ramla win 10 kullanamazdım.
Win 10 gayet güzel bir iş. sistemi.
Aynı pc Win 7 de daha çok kasıyor.
i3 1. nesilde, 240GB SSDde ve 3GB ramde Windows 10 denemiştik ama oturum bile 5dk da kapanıyordu. :) Hometech cihazda ki hızda çalışıyordu yani. Laptop markası Asustu. (Şuan Win7 var o sistemde) Bende ana sistem olarak Super Lite kullanıyorum. 10un çökmelerinden dolayı 14 kez format attım. Linuxde de sürücüler sıkıntı yarattı.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,067
İsim
.

i3 1. nesilde, 240GB SSDde ve 3GB ramde Windows 10 denemiştik ama oturum bile 5dk da kapanıyordu. :) Hometech cihazda ki hızda çalışıyordu yani. Laptop markası Asustu. (Şuan Win7 var o sistemde) Bende ana sistem olarak Super Lite kullanıyorum. 10un çökmelerinden dolayı 14 kez format attım. Linuxde de sürücüler sıkıntı yarattı.
Valla ben şuan 13 yaşındaki bir bilgisayarda win 10 kullanıyorum.
Bende çökmüyor sıkıntı sizdeydi büyük ihtimalle.
PC 4 gün sonra 14 yaşına girecek bu arada.

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf

ne kurayim seni tanıyorum zaten seden tavsiye almıştım . ama 8.1 dedin tabi sorunumu duyunca nedersin bilmmem .

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
8.1 olmadıysa bence 7 dene. Sürüm olarak Home Premium ya da Pro kur. Aero falan önemli değilse Home Basic de kurabilirsin. :)
8.1 oldu mennunum ama oyun oynarken windows işlemiyo ne yaparsam yapayim zar zor kapatınca hoppp süper çalışıyo anlamadım gitti . sen ne kullnıyon senin eski sistem var dı nerdeyse sistemler aynıydı ona ne kurdun ne tavisye edersin ?

User1298

80+
En İyi Cevap
1
8.1 oldu mennunum ama oyun oynarken windows işlemiyo ne yaparsam yapayim zar zor kapatınca hoppp süper çalışıyo anlamadım gitti . sen ne kullnıyon senin eski sistem var dı nerdeyse sistemler aynıydı ona ne kurdun ne tavisye edersin ?
Sanırım netbookdan bahsediyorsunuz onu başkası kullanıyor. :/ Ona 8.1 Embedded yükleyip verdim. Şu anda kullandığım sistem imza kısmında yazıyor Super Lite kullanıyorum. i5 2. nesil işlemcili laptop vardı onun anakartı gitti. Yeni anakart ise 1000TL. 17 yıllık aldığım sistemden bahsediyorsan onu boşver. :d (Pentium 4 falan var anladın)
Dediğim gibi bence 7 tekrar dene. Sürücüleri de ekran kartı falan kendi sitesinden indir kur, gerekli performans ayarlarını yap. Eğer 7yi beğenmezsen deneme amaçlı 8de kurabilirsin. (8.1 değil) 8.1i hatırlıyorum i5 2. nesil laptopda kullanıyordum oyunlar açılmıyordu. Durduruldu hatası veriyordu ve Skype açtığımda bilgisayar aniden kendini kapatıyordu.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
merhaba ben windows 8.1 kulanıyorum 8.1 deki sorunlar yüzünden bu laptop u alırken gelen windows 7 kuracağım . sizce kurmalımıyım ? oyunlarım iseAlıntıyı görüntülebunlar özellikle oynadığım oyunlar ets2 mp , zula, son oyuncu , roblox, l4d2 cs oynuyorum . bide sistemi göstereyim Alıntıyı görüntülebu aslında evt bu sisteme 8.1 uygun ama hata sı mesela ets 2 mp açarken arkada dc açıkken mübarek windows işlemiyo basıyom yok mecbur düğmeye basılı tututp kapatıyom . arkada oyun açık çok zarallı oyun açıkken ama yapıyom windows 7 kursam iyiolurmu bide windows7 dede şöyle sorun var uygulama yükledikçe yavaşlıyo baya yoksa iyi oynadığım oyunlarda fps artarmı ve pc rahatlarmı ?
8.1 adamdır

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Sanırım netbookdan bahsediyorsunuz onu başkası kullanıyor. :/ Ona 8.1 Embedded yükleyip verdim. Şu anda kullandığım sistem imza kısmında yazıyor Super Lite kullanıyorum. i5 2. nesil işlemcili laptop vardı onun anakartı gitti. Yeni anakart ise 1000TL. 17 yıllık aldığım sistemden bahsediyorsan onu boşver. :d (Pentium 4 falan var anladın)
Dediğim gibi bence 7 tekrar dene. Sürücüleri de ekran kartı falan kendi sitesinden indir kur, gerekli performans ayarlarını yap. Eğer 7yi beğenmezsen deneme amaçlı 8de kurabilirsin. (8.1 değil) 8.1i hatırlıyorum i5 2. nesil laptopda kullanıyordum oyunlar açılmıyordu. Durduruldu hatası veriyordu ve Skype açtığımda bilgisayar aniden kendini kapatıyordu.
7 denemiyom kullanıyodum zaten . 7 yıl kullandım ya .
adam ama hataları olmasa .

Top Bottom