V25.1 18 k bandına gelince kesinlikle aldaha çok oyun için kullanıcam 22k dan fazla kesinlikle veremem
teşekkürlerBu alınabilir bence ama daha iyilerini arkadaşlar önerir onlaın önerilerini de bekleyin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
rica ederimteşekkürler
rica ederim![]()
Bu alınabilir bence ama daha iyilerini arkadaşlar önerir onlaın önerilerini de bekleyin.![]()
Hocam sizin attığınız da çok iyi bir laptop bence alınabilir ama o 240hz diye benim dikkatimi çektiASUS ROG STRİX G513QM-HN086
3k daha bütçeye eklerim derseniz;Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASUS ROG STRİX G513QM-HN086 benim aklımdaki buydu
Ben de bunu gördüm ama maks 22 k diye yazmadım. Yoksa bence de bütçe el veriyorsa kesinlikle bu alınmalı daha uzun ömürlü olur ama diğerler de gayet iyi.3k daha bütçeye eklerim derseniz;
ama sizin dediğiniz rog da güzeldir. Ama almışken 3-4 yıl almam diyorsanız 3070 alın.![]()
Yani aklında bulunsun arkadaşın. Ama 3060'da uzun yıllar götürür.Ben de bunu gördüm ama maks 22 k diye yazmadım. Yoksa bence de bütçe el veriyorsa kesinlikle bu alınmalı daha uzun ömürlü olur ama diğerler de gayet iyi.
Gayet güzelMesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASUS ROG STRİX G513QM-HN086 benim aklımdaki buydu
Knk güzelde sadece görünüşü güzelGayet güzel
Fiyatı arttıramam ve rog u da nedensiz bir şekilde beğenmedim3k daha bütçeye eklerim derseniz;
ama sizin dediğiniz rog da güzeldir. Ama almışken 3-4 yıl almam diyorsanız 3070 alın.![]()