knkm pompanın ışıklandırmasını cpu fan kısmına oluyormu yoksaYeni anakart aldım ama açılmıyor, Asu Rog Strıx Gaming-F b550 montajını yaptım sadece RGB ışığı yanıyor, tornavida ile açmayı denedim yine açılmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
knkm pompanın ışıklandırmasını cpu fan kısmına oluyormu yoksa
ve keşke radyatörü üste taksaydınYeni anakart aldım ama açılmıyor, Asu Rog Strıx Gaming-F b550 montajını yaptım sadece RGB ışığı yanıyor, tornavida ile açmayı denedim yine açılmadı
Alıntıyı görüntüle
Pompa ile bir sorun yok, radyatörün olması gereken yer orası, sadece açılmıyor hiç tepki vermiyorknkm pompanın ışıklandırmasını cpu fan kısmına oluyormu yoksa
ve keşke radyatörü üste taksaydın
Peki hiç mi açılmıyor yoksa bir ekranda falan mı takılı kalıyor?Ekran kartına gerek yok ki, apu sistem
Yeniden çıkarıp taktım24 pin kablosunu çıkartıp yeniden takmayı dene. Modüler psu ise psu tarafını da kontrol et. Aynı şekilde üstteki 8 pin cpu güç kablosunu da.
Bios şifre istiyordu garantiye gönderdim hiçbirşey yapmadan geri gönderdilerMSI B550 Gaming Edge Wifi niye değiştirdin
Hiç, güç tuşuna basıyorum tepki yokPeki hiç mi açılmıyor yoksa bir ekranda falan mı takılı kalıyor?
Eski anakartı tak bakalım onda ekran gelecek mi.Yeniden çıkarıp taktım
Bios şifre istiyordu garantiye gönderdim hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler
Hiç, güç tuşuna basıyorum tepki yok
bios şifre istiyordu derken ilk defa sende duydum bende kullandım bende niye şifre istemediYeniden çıkarıp taktım
Bios şifre istiyordu garantiye gönderdim hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler
Hiç, güç tuşuna basıyorum tepki yok
Asus'un sitesinde CPU Desteği bölümünde imzanda yazan işlemci yazmıyor. Bu konu hakkında fikrim yok sadece gördüğümü yazıyorum. Birde belki Bios güncellemesi istiyor olabilir.Yeni anakart aldım ama açılmıyor, Asu Rog Strıx Gaming-F b550 montajını yaptım sadece RGB ışığı yanıyor, tornavida ile açmayı denedim yine açılmadı
Alıntıyı görüntüle