oyun için istiyorum. ama ses yüksekliğinide seviyorum.
cloud 2 kullanmıştım tekrar almayı pek düşünmüyorum eski bir kulaklık oldugunu düsünüyorum
indirimli olarak bunu gördüm. tavsiye eder misiniz? maksimum bütçem 800 TL
@Yigit06 alınır mı? dostum sence ?
O bütçede en iyisi zaten şuan piyasanın en iyi kulaklıklarından biri goat cloud 2
bana göre iyi kulaklık değil denemiş biri olarak ve güzel çocuk noldu yine güya senin bakışından tehdit eder bu beni demedin etiketledin mi cloud 2 kullanmış biri olarak ben önermem mihawk bile daha iyi ondan kullanmış biri olarak özellikle 3d yi açınca iyide ses ayarı yapınca mükemmel seçim denemeyen varsa denesin böyle daha merdivenin başındaki bebelerle muhattap oluyo adam gel denediğim kulaklıkları sanada denetiyim dememi tehdit algılıyo ve steelseries e laf etmedim kullandım dedim istersen bi önce anla sonra bana yaz daha bir şey denememiş etmemiş burada gelip konuşuyo laf atıyobiliyorum kanka etiketlediğim arkadaş rampage al steelseries ve cloud 2 den daha güzel diyorda sorayım dedim .D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeş denedin mi de konuşuyonGümletti kanka rampage mi steelseries ve hyperx ten iyi güzel kafa![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka pc de kullanıcaksan önerim bu fiyat bandında 800 e kadar full drop plus veyahut void elite başkasını önermem üst versiyonlara çıkarsan daha araştırır o zaman onlarda da söylerim cloud dan geçiyosan mihawk ı bile öneririm güven bana 3d sini açınca bile geçiyo hel profil yapınca çok daha iyi bunları dinleme tek kulaklık fan boylukları yapanlarıbelli olmaz belki bilmedigimiz bir ürün vardır diye dedim ya![]()