Öneri 600-800 TL arası kulaklık önerisi

oyun için istiyorum. ama ses yüksekliğinide seviyorum.
cloud 2 kullanmıştım tekrar almayı pek düşünmüyorum eski bir kulaklık oldugunu düsünüyorum
indirimli olarak bunu gördüm. tavsiye eder misiniz? maksimum bütçem 800 TL
Bu bütçeler alabileceğin iyi kulaklıklardan bir tanesi sadece bilgisayar için değil mobil oyunlarda da iyi oluyor birde ince hesabın cuma günleri gaming gecesi oluyor iyi indirimler oluyor daha iyi kulaklıkları daha uygun fiyata alabilirsin bu kulaklıkla çoğu kez indirimlerde oluyor daha uyguna alma şansın var ama her zaman indirime koymuyorlar onuda belirteyim..

cloud 2 kullanmıştım tekrar almayı pek düşünmüyorum eski bir kulaklık oldugunu düsünüyorum
@Yigit06
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage düşünürmüsün dostum ?

@Yigit06

rampage düşünürmüsün dostum ?
marka takıntım yok hepsi olur

Bu bütçeler alabileceğin iyi kulaklıklardan bir tanesi sadece bilgisayar için değil mobil oyunlarda da iyi oluyor birde ince hesabın cuma günleri gaming gecesi oluyor iyi indirimler oluyor daha iyi kulaklıkları daha uygun fiyata alabilirsin bu kulaklıkla çoğu kez indirimlerde oluyor daha uyguna alma şansın var ama her zaman indirime koymuyorlar onuda belirteyim..
şuanki indirimindende olmak istemiyorum ya amacım o

O bütçede en iyisi zaten şuan piyasanın en iyi kulaklıklarından biri goat cloud 2
biliyorum kanka etiketlediğim arkadaş rampage al steelseries ve cloud 2 den daha güzel diyorda sorayım dedim .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri