Kucoin Pool kullanan varsa lütfen yardımcı olsun.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,213
Merhaba arkadaşlar ben aslında bu zamana kadar hep Binance Pool ile kazdım ama gerek istikrarsız bir havuz olması gerekse fazla bir komisyon alması nedeniyle bundan vazgeçmek üzereyim, tek ekran kartı ile oyun bilgisayarımda yapıyorum bu kazımı ve dün konu açmıştım ve bana Kucoin Pool'u önermiştiler o da günlük ödeme yapıyormuş, bana bu işlemin nasıl olduğunu birisi anlatırsa çok iyi olur kazdığım Ethereum'dan parayı banka hesabıma çekmeye kadar bilgiye ihtiyacım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar ben aslında bu zamana kadar hep Binance Pool ile kazdım ama gerek istikrarsız bir havuz olması gerekse fazla bir komisyon alması nedeniyle bundan vazgeçmek üzereyim, tek ekran kartı ile oyun bilgisayarımda yapıyorum bu kazımı ve dün konu açmıştım ve bana Kucoin Pool'u önermiştiler o da günlük ödeme yapıyormuş, bana bu işlemin nasıl olduğunu birisi anlatırsa çok iyi olur kazdığım Ethereum'dan parayı banka hesabıma çekmeye kadar bilgiye ihtiyacım var.
Kimse de kullanmıyor mu cidden?

Son düzenleme:
ben de tek kart ile ama aylık daha mantıklı geliyor çünkü parayı çekmiyorum binance'a atıp al/sat yapıyorum o parayla
Hocam bende o parayı Binance atıp oradan çekemez miyim?

Ya da siz Kucoin den nasıl kazdığımız Ethereum'ların çekileceğini biliyor musunuz?

Ya da siz Kucoin den nasıl kazdığımız Ethereum'ların çekileceğini biliyor musunuz?
evet ama belirli bir para olduğunda transfer edebiliyorsun (galiba)

Sorun yok anlatıyorum telefon uygulaması üzerinden. İlk önce eth ni ticaret hesabına gönder. Kucoinde ticaret kısmına gel. Sol üste trx yaz ve trx/eth işlem çiftini seç. Trx alma kısmındayken gerekli alanları doldurarak Eth karşılığında Trx al. Sonra binance tr deki trx adresine gönder. Trx e çevirme nedenimiz gönderi ücreti olarak sadece 1 trx ücret kesilmesi ve 1 trx tl karşılığı 1.01 tl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri