GM 21 Pro mu? Redmi 9T mi?

nightclup

80+
Reaksiyon skoru
41
1 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 3200 lira ve civarı aklımda GM 21 Pro ile Redmi 9T var. Hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz bir telefon var mı?

GM'e yaklaşmanı önermem. Bu ikisi arasından 9T daha iyi olur bence. Zamanında kronik sorunlu GM telefondan çok çekmiştim.

1 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 3200 lira ve civarı aklımda GM 21 Pro ile Redmi 9T var. Hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz bir telefon var mı?
GM hiç bir şekilde alma, 9T her açıdan daha sağlıklı seçim...

GM'de sim vesaire sorun çekerseniz demişlerdi xiaomi almanı öneririm 2'si arasından.

İnternette okuduğum yorumlar, GM21'im RAM ve dahili hafızası kafamı karıştırıyor açıkcası.

Neredeyse hepiniz gm e yaklaşmayın diyorsunuz ben 1 .5 haftadır kullanıyorum gm 21 pro gayet de güzel hatta daha demin 2 saat call of duty oynadım ne ısınma ne kasma donma var Performans olarak gm 21 pro 9t yi yok eder onu da söylim (babamda 6 sene gm discovery kullandı gene hiç bi sorunu yoktu)Bide marka üzerinden konusacaksanız kulaktan dolma şeylerle konuşmayın gerçekten gm markasını kullanmış kişiler konussun.(bisey daha var annem de gm 21 plus kullanıyor 3 aydır oda on numara günülük kullanımlar için)

kaçak redmi 9t kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım kamera performansı kötü değil bence yeterli ben oyun oynamıyorum o konu hakkında bir fikrim yok tek sıkıntısı android kaynaklı kasmalar oluyor ara sıra

GM'in yazılımının Xiaomi'den daha iyi olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Ama performans ve dayanıklılık olarak Xiaomi.

Geri