AMD KULLANANLAR KULÜBÜ

Kulübe katıldığınız sadece imzada gözüküyor. Yani ek bir şey olmuyor.
ben de ne sanıyıorum bılıyor musun yenı bır grup olacak sadece orada konuscaz amd sorunu olanlar hayaller :D

selam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
bunu yazinca girmis olunuyo mu

selam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
kulübe katıldım

Klübe katıldım sen açarsında girmezmiyiz agaa :D

18- O günün tarihi için son mesajı 6~ aydan eski olan konuları hortlatmak (İstisna durumlar olabilir)
Bu madde bu konu içinde geçerli mi acaba son mesajı 21 Şubat olan konu hortlamış

18- O günün tarihi için son mesajı 6~ aydan eski olan konuları hortlatmak (İstisna durumlar olabilir)
Bu madde bu konu içinde geçerli mi acaba son mesajı 21 Şubat olan konu hortlamış
Adam ban mı yemiş cezalı yazıyor

İmzasında yer olmayan ne yapıcak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri