yakar41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
yani klubu goremıyorum nerede ? amd kullananlar klubu ?Anlamadım?
yani klubu goremıyorum nerede ? amd kullananlar klubu ?Anlamadım?
Önemli değil. Takılmayın böyle şeylere. Bilgisayarınız yoksa da katılabilirsiniz.Ad Mr. AMD. ''A10 7870k sayılır mı?'' Demiş ama İntel kullanıcıları grubunda.
Hoş bulmuşamHoş gelmişsen![]()
Kulübe katıldığınız sadece imzada gözüküyor. Yani ek bir şey olmuyor.yani klubu goremıyorum nerede ? amd kullananlar klubu ?
ben de ne sanıyıorum bılıyor musun yenı bır grup olacak sadece orada konuscaz amd sorunu olanlar hayallerKulübe katıldığınız sadece imzada gözüküyor. Yani ek bir şey olmuyor.
Yok öyle bir şey, ne oluyorsa bu konuda oluyor.ben de ne sanıyıorum bılıyor musun yenı bır grup olacak sadece orada konuscaz amd sorunu olanlar hayaller![]()
bunu yazinca girmis olunuyo muselam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
kulübe katıldımselam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
Klübe katıldım sen açarsında girmezmiyiz agaaselam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
Adam ban mı yemiş cezalı yazıyor18- O günün tarihi için son mesajı 6~ aydan eski olan konuları hortlatmak (İstisna durumlar olabilir)
Bu madde bu konu içinde geçerli mi acaba son mesajı 21 Şubat olan konu hortlamış
Ban yenmişlerin hepsinde Cezalı yazıyor zaten konunun sahibi forumdan sınırsız banlı ve konunun son mesajı 10 ay öncesinden ama hortlatmışlarAdam ban mı yemiş cezalı yazıyor