Sim worldTrain Simulator 2022 mi Train Sim World 2 mi? Hangisi iyi, NEDEN?
Tren oyunlarına karşı küçüklüğümden beri hep bir ilgim vardı. Oyunların biri 10 TL biri 20 TL olunca kaçırmak istemedim.
Herşeyini.Neyini daha çok beğeniyorsun? Tren çeşitliliği, sefer tür çeşitliliği, tren kullanım mekaniği olsun bunlara yorumun nedir?
sim world 2 yüzlerce ek dlc var. Almaya düşündüm dlc ama kararısızm.Train Simulator 2022 mi Train Sim World 2 mi? Hangisi iyi, NEDEN?
Tren oyunlarına karşı küçüklüğümden beri hep bir ilgim vardı. Oyunların biri 10 TL biri 20 TL olunca kaçırmak istemedim.
La böyle özellikle sevdiğin bir mekanik yok mu? Sim World 2de olup da sim 2022 de olmayan ne? 2022 de olup da sim world 2 de olmayan ne?Herşeyini.
22 oynamadım ama 20 oynamıştım. Optimizasyon falan kötü gelmişti ama train sim world 2 daha güzel geildi ama ana oyun çok ksııtlı.La böyle özellikle sevdiğin bir mekanik yok mu? Sim World 2de olup da sim 2022 de olmayan ne? 2022 de olup da sim world 2 de olmayan ne?
@Perfectshot06
Pahalıymış ya22 oynamadım ama 20 oynamıştım. Optimizasyon falan kötü gelmişti ama train sim world 2 daha güzel geildi ama ana oyun çok ksııtlı.
3 hat var sadece. Dlc almam dersen sıkılırısn.