Format atarken sorun çıkıyor

KadrK

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese merhabalar ben format atmak istiyorum USB mi hazırladım Windows u nereye kurmak istiyorsunuz kısmına kadar geldim sonra oradaki sürücüleri diskleri sildim sonra sadece (sürücü 0 ayrılmamış alan ) diye biryer kaldı sonra yeniye basıyorum disk eklemek için rakamlara dokunmuyorum uygulaya basıyorum sonra (Windows tüm Windows özelliklerinin doğru çalışmasıni sağlamak için sistem dosyaları için ek bölümler oluşturabilir ) diye biryer çıkıyor tamama basıyorum ama disk bolunmuyor aynı kalıyor yardım eder misiniz

Ekler

• IMG_20220106_184306.jpg
    IMG_20220106_184306.jpg
    1,021.6 KB · Hit: 306
Herkese merhabalar ben format atmak istiyorum USB mi hazırladım Windows u nereye kurmak istiyorsunuz kısmına kadar geldim sonra oradaki sürücüleri diskleri sildim sonra sadece (sürücü 0 ayrılmamış alan ) diye biryer kaldı sonra yeniye basıyorum disk eklemek için rakamlara dokunmuyorum uygulaya basıyorum sonra (Windows tüm Windows özelliklerinin doğru çalışmasıni sağlamak için sistem dosyaları için ek bölümler oluşturabilir ) diye biryer çıkıyor tamama basıyorum ama disk bolunmuyor aynı kalıyor yardım eder misiniz
yeni deyip ileri yap olmazsa farklı bir hdd veya ssd varsa onunla denemeni tavsiye ederim.

Yeniye basmadan ileri diyebiliyor musun? Öyleyse yeniye basmadan ilerleye bas.

Yeniye basmadan ileri diyebiliyor musun? Öyleyse yeniye basmadan ilerleye bas.
O zamanda ( Windows seçtiginiz konuma yüklenemedi , lütfen medya sürücünüzü denetleyin . Oluşan durumla ilgili daha fazla bilgi : 0x80300024 ) diye hata veriyo

O zamanda ( Windows seçtiginiz konuma yüklenemedi , lütfen medya sürücünüzü denetleyin . Oluşan durumla ilgili daha fazla bilgi : 0x80300024 ) diye hata veriyo
Shift + F10 ile CMD'yi açabiliyor musun?

yeni deyip ileri yap olmazsa farklı bir hdd veya ssd varsa onunla denemeni tavsiye ederim.
Ssd yi daha yeni almıştım 1 ay olmadı kullanıyordum sonra PC yavaşlamaya başladı bir anda bende yeniden başlattım PC kurtarma hatası verdi format atacam bu şekilde hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shift + F10 ile CMD'yi açabiliyor musun?
Evet diskpart şeylerini falan denedim de bir şey olmadı ilk başta hata verip bolmuyordu sürücüleri bölmeye çalışırken disk part şeylerini yaptıktan sonra hata vermeden bolmemeye başladı

Ssd yi daha yeni almıştım 1 ay olmadı kullanıyordum sonra PC yavaşlamaya başladı bir anda bende yeniden başlattım PC kurtarma hatası verdi format atacam bu şekilde hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet diskpart şeylerini falan denedim de bir şey olmadı ilk başta hata verip bilmiyordu sürücüleri bölmeye çalışırken disk part şeylerini yaptıktan sonra hata vermeden bolmemeye başladı
Diskpartdan sonra list disk yaz ss at.

Boyle oluyo ssd bozuk değildir dimi daha yeni aldım ya nolur bozuk olmasın
Bozulmamıştır. Öyle şeylerle bozulmaz.

create partition primary size=238592 yaz diskparta. Sonra convert gpt işlemlerini falan yapmayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,068
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri