Valla hocam sırf o baş dönmesini tetiklememesi için bıraktım sigarayı ama bilmiyordum hastalığımı koronadan sonra geldi buldu beni dedim herhalde koronanın yan etkisi daha da kötüleşince hastaneye kaldırıldım falan ilk başta baş değil hatta dünya dönüyor anasını satayım sonra gözler kararıyor mal gibi oluyorsun bir kaç tetkik falan yapıldı sonra dediler Vertigo. O ne ya falan dedim araştırdım epey bir betaserc adlı bir ilaca bağımlı yaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşAllahŞaka gibi. Tam olarak aynı sebepten dolayı sigarayı bıraktım. Vertigo atağından sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç defa içmeyi denedim başım döndü. Sana da tavsiye etmem vertigo atağını tetikliyor
Benim ilk geçen sene oldu. Yaklaşık 20 dakika döndü ambulansla hastaneye gittim betaserc verdi bir kutu bitirdim. Ondan sonra ara ara oldu ama kısa ataklardı. En son 3 gün önce ağır bir atak geçirdim gece 2 3 gibi yarım saatten fazla sürdü.Valla hocam sırf o baş dönmesini tetiklememesi için bıraktım sigarayı ama bilmiyordum hastalığımı koronadan sonra geldi buldu beni dedim herhalde koronanın yan etkisi daha da kötüleşince hastaneye kaldırıldım falan ilk başta baş değil hatta dünya dönüyor anasını satayım sonra gözler kararıyor mal gibi oluyorsun bir kaç tetkik falan yapıldı sonra dediler Vertigo. O ne ya falan dedim araştırdım epey bir betaserc adlı bir ilaca bağımlı yaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah![]()
Aman hocam lütfen sürmeyin ağzınıza hiç gerek yok iğrenç bir illet kendisi. Kız arkadaşımla buluşuyoruz 1 senedir içmediğim için o illetin kokusu o kadar kötü geliyor ki kendisi kullanıyor ve öpmeye çalıştığında kendisine de söyledim bunu sigara leş gibi kokuyor 7 senelik bir ilişkim olduğu için rahat bir şekilde birbirimizle konuşup anlaşabiliyoruz yani sözlerimiz birbirimizi kırmıyor artık o boyuttayız yanlış anlamayın kötü bir niyetle tabiikide böyle bir şey söyleyemem kız arkadaşımıda geçtim arkadaşıma dahi söylemem22 yaşındayım bir kere merak etmedim hocam bende
Evet arada bir yokluyor namussuz ne yapıcaz bununla bilmiyorum... İlacı ben ömür boyu kullanacağım gibi duruyor 6 ay kullandım hala devam ediyordu doktor devam ederse kullan etmezse bırak dedi şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama geçmediği için hala kullanıyorum muhtemelen bıraksam bir skkıntı yaşamayacağım ama onları tekrar yaşamaktan korkuyorum açıkçası gerçekten iğrenç bir durum mal gibi olduğum yerde kalıp kendi kendime stres yapıyorumBenim ilk geçen sene oldu. Yaklaşık 20 dakika döndü ambulansla hastaneye gittim betaserc verdi bir kutu bitirdim. Ondan sonra ara ara oldu ama kısa ataklardı. En son 3 gün önce ağır bir atak geçirdim gece 2 3 gibi yarım saatten fazla sürdü.
Beyninde sersemlik hissiyatı var mı sende de? Evet o olduğun yerde kalma olayı bende de oluyor. Net bir tedavisi de yok bunun.Aman hocam lütfen sürmeyin ağzınıza hiç gerek yok iğrenç bir illet kendisi. Kız arkadaşımla buluşuyoruz 1 senedir içmediğim için o illetin kokusu o kadar kötü geliyor ki kendisi kullanıyor ve öpmeye çalıştığında kendisine de söyledim bunu sigara leş gibi kokuyor 7 senelik bir ilişkim olduğu için rahat bir şekilde birbirimizle konuşup anlaşabiliyoruz yani sözlerimiz birbirimizi kırmıyor artık o boyuttayız yanlış anlamayın kötü bir niyetle tabiikide böyle bir şey söyleyemem kız arkadaşımıda geçtim arkadaşıma dahi söylememAma gerçekten rezil bir koku
Evet arada bir yokluyor namussuz ne yapıcaz bununla bilmiyorum... İlacı ben ömür boyu kullanacağım gibi duruyor 6 ay kullandım hala devam ediyordu doktor devam ederse kullan etmezse bırak dedi şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama geçmediği için hala kullanıyorum muhtemelen bıraksam bir skkıntı yaşamayacağım ama onları tekrar yaşamaktan korkuyorum açıkçası gerçekten iğrenç bir durum mal gibi olduğum yerde kalıp kendi kendime stres yapıyorum![]()
Var vallahi bazen diyorum ki kromozomlarımda sorun mu oldu sal*k gibi hissediyorum kendimi basınç hissiyatı oluyor kulaklarda da aynı şekilde basınç hissiyatı oluyor çok tuhaf ya nasıl anlatayım bilmiyorum ki anlatılacak gibi de değil hiç öyle bir şey yaşamamıştım yani işte geldi bizi buldu sinirden stresten vs. oluyormuş sinirsiz stressiz günümüz yok ki Türkiye'de.....Beyninde sersemlik hissiyatı var mı sende de? Evet o olduğun yerde kalma olayı bende de oluyor. Net bir tedavisi de yok bunun.
Allah şifa versin ikimize de. Bi dönem uzun süre olmadı 3 ay falan psikolojik olarakda toparladım kendimi falan sonra bir gün yürürken bir baktım dünya kayıyor ayaklarımın altından.Var vallahi bazen diyorum ki kromozomlarımda sorun mu oldu sal*k gibi hissediyorum kendimi basınç hissiyatı oluyor kulaklarda da aynı şekilde basınç hissiyatı oluyor çok tuhaf ya nasıl anlatayım bilmiyorum ki anlatılacak gibi de değil hiç öyle bir şey yaşamamıştım yani işte geldi bizi buldu sinirden stresten vs. oluyormuş sinirsiz stressiz günümüz yok ki Türkiye'de.....
Bu hastalığın bir de psikolojik tahribatı var. Kendini yoklamaya başlıyorsun devamlı dönüyor mu dönecek mi geldi mi geliyor mu diyeAllah şifa versin ikimize de. Bi dönem uzun süre olmadı 3 ay falan psikolojik olarakda toparladım kendimi falan sonra bir gün yürürken bir baktım dünya kayıyor ayaklarımın altından.
Ha bide yaklaşık 10 senedir içiyorum belki daha fazla büyük bir ihtimal sigaradan dolayı da kilo alamıyorum..Bende bırakmak istiyorum ama o güveni o direnci kendimde görmüyorum. Söylentilere göre elektronik sigara içmek fayda ediyormuş ama ne farkı var ki her ikisinde de nikotin sonucta![]()
Umarım bırakırsınız hocam bende alamıyordum şuan 75 kiloyum daha demin tartıldım sigara içerken 60ın üstünü hiç görmedimHa bide yaklaşık 10 senedir içiyorum belki daha fazla büyük bir ihtimal sigaradan dolayı da kilo alamıyorum..
Evet bende de geçti gibi şu sıralar ama arada dediğiniz gibi sürekli psikolojik olarak döndüğünü falan düşünüyorum hatta beni 2. Sefer yokladığında o olduğunu düşünmeden deprem oluyor dedim meğersem atağım tutmuşAllah şifa versin ikimize de. Bi dönem uzun süre olmadı 3 ay falan psikolojik olarakda toparladım kendimi falan sonra bir gün yürürken bir baktım dünya kayıyor ayaklarımın altından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu hastalığın bir de psikolojik tahribatı var. Kendini yoklamaya başlıyorsun devamlı dönüyor mu dönecek mi geldi mi geliyor mu diye
Gerçekten sadece sigarayı bırakınca mı kendiliğinden almaya başladın.Umarım bırakırsınız hocam bende alamıyordum şuan 75 kiloyum daha demin tartıldım sigara içerken 60ın üstünü hiç görmedim![]()
Şöyle söyleyeyim sigarayı bıraktığın zaman ağzın boş durmuyorGerçekten sadece sigarayı bırakınca mı kendiliğinden almaya başladın.
Afiyet bal şeker kilo olsun hocamŞöyle söyleyeyim sigarayı bıraktığın zaman ağzın boş durmuyorSigara içerken ne adam akıllı bir kahvaltı ne adam akıllı bir öğle yemeği yemiyorsun. Yani en azından çevremdeki çoğu kişi böyleydi. Sigarayı bıraktıktan sonra iştahım 2x ise 6x oldu fırladı gitti 3 dakikada bir tabak çorba 2 tabak makarna yiyebilir misin? Bence yiyemezsin bende yiyemezdim ama yedim şaşırtıcı bir şekilde 3 dakika da hemde
![]()