Neler Yeni

Sigarayı bıraktım ama bir sorun var

Bergee

80+ Silver
Afiyet bal şeker kilo olsun hocam 🤣
Amin hocam darısı başınıza ama yeter bana bu kilo boy ve kilo orantılı şuan sporada gidiyorum bir tık göbek çoğaldı onuda şekeri kesicez edicez spora devamlılığı sağlayacağız sonrası gelir inşAllah :)

Berke Fitness

80+ Bronze
8. sınıfta başladığım sigarayı 23 yaşında bıraktım ve neredeyse 1 sene oldu olacak 24 yaşındayım. Ama şu sıralar öyle çok çekiyor ki canım alıp 1 duman çekme isteği geliyor deli gibi hastalık geçirdim vertigo denilen bir illet yüzünden sigarayı bıraktım Allah o hastalığı kimseye bırakmasın bana tek avantajı sigarayı bırakmam oldu aynı şekilde alkolde kullanmıyorum. Öncesinde alkolde vardı sigarada vardı ama alkolü öyle sadece özel günlerde ya da 2 haftada 1 ya da ayda 1 gibi içiyordum neyse konumuza dönelim iyi bir şey değil bunları anlatmak ile övünmüyorum hiçbir şekilde imkanınız varsa hiçbirini kullanmayın arkadaşlarınıza uyupta. Sigara kullanırken 59 kilodan yukarısını göremedim sigarayı bıraktığım gibi 2 3 ay içinde 74 kiloyu gördüm ve şuan sabit kur gibiyim 73 74 arasındayım sürekli bu çok çok iyi bir şey benim için :D

Şimdi benim sorum şu ki; daha önce bırakıp arada sigara içenler var mı? İradesi bu kadar kuvvetli bir çok kişi gördüm adam 1 2 sigara içiyor mesela sonra içmiyor hiç canı sıkıldıkça içiyor bağımlı değil yani bunu nasıl başarıyorsunuz? Bir sırrı var mı? Arada bende içmek istiyorum açıkçası ama biliyorum ki bir dal bile içsem o nikotin bir kere vücuda girdikten sonra çıkmayacak tekrar da başlamak istemiyorum sigara fiyatlarıda ortada ne yapmalıyım? İçmeli miyim arada yoksa hiç daha dokunmamalı mıyım?
Ben çok nadir arkadaş ortamında sigara tüketirim ve ne canım istiyor ne de bağımlılık yaptı bana. Sebebini bilmiyorum

Bergee

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom