Okullar 2. dönem uzaktan eğitime geçer mi sizce?

Yani hem kapanmasın diyorum hem de kapansın istiyorum. Kapanırsa rakiplerim çalışmayacak. Kapanırsa uzaktan biraz sancılı geçer. O yüzden bir isteğim yok. Oluru neyse devam.

Dünyada bitmedikçe her türlü yasağı getir bitmez bitiremezsin.
Bitmesi zor zaten. Benim demek istediğim, yurt dışında doğru kararlar alınıyor ve uygulamaya geçiliyor çoğu ülkede. Bu sayede onlarda virüs ve vaka sayıları azalıyor. Biz hala daha "biz güçlüyüz, biz iyiyiz, kıskanıyorlar" diye bağrınmaya çalışıyoruz.

Ayrıca bu yüzden nick değiştirdi. Geçen 15 yaşındayım zart zurt diyordu 10 günde 2 yaş atlamış. ve atıldığı tek okulda değil.

normalde bizim okulda çok fazla karantinaya alınan sınıf yoktu şu son hafta 4-5 sınıf birden kapandı valla nolcak bilmiyorum bence kapanmaması daha iyi veya önemli derslerin yüz yüze gereksiz boş derslerin uzaktan yapılması lazım

Arkadaşlar normalde ben pek kapanmasını istemem ama durum o yola gitmekte zaten birkaç üst düzey yetkili ise uzaktan eğitime geçmeyi Kabine'de konuştukları ama bir yetkili tarafından söylendi dedikodu olarak eğer o doğruysa vaka sayılarının patlaması ile tekrar o Zoom patlatma günleri yakındır diye düşünüyorum aslında bence ihtimal olabilir çünkü o son günlerde vaka sayıları 70.000 kadar dayandı ve öyle devam ederse 100.000 bulabilir zaten birçok gelişmiş ve gelişmekte bulunan ülke omicron varyantı karşısında ya yarı zamanlı kapanma veya tam zamanlı kapanmaya gitti zaten normal virüsten bir yana omicron varyantı belirtileri bayağı farklı diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ama bana göre bence öyle bir olay mümkün değil hem ekonomi yükü ağır olur hem de erken seçim ihtimallini artırmakta seçim ihtimallini göze alamazlar.
Mühendis bey şunu diyor ya birde; okullar en güvenli yer falan diyor neymiş okulda virüs yokmuş o zaman niye okulda maske taktırıyor bu 300 ıq arkadaş? Kendisi o sıcak evinden dışarı bile çıkmıyor. Bence kapanmalı çünkü bizim okulda cidden kimse maske takmıyor o yüzden bende takmıyorum tüm ülkeyi ben kurtaramam, öğretmenler bile maske takmıyor bu 2 ıq mühendis fazla tiner çekmiş herhalde.

Müdür yardımcısı zorla okula gönderttiriyor zaten. 1.5 haftadır yokum. İlk temaslı karantinasına sonra da normal korona karantinasına girdim. Sınavlar elâlemden daha önemli galiba.
Rapor aldığın zaman kimse bir şey diyemez aslında sınavı da yapmak zorunda olurlar ama o kadar laf çekilir mi bilemedim :(

Omicron ile bu sezon kapanmadan 100.000 vaka oranı görülecek. Kapanması en doğrusu olur lakin bu virüsü yenmenin 2 yolu yakalanmak ve aşılanmak. Aşı sayısı daha tam değil ve kapanmaya gideriz

Eğer hastaneye yatış oranında değişiklik olmazsa kapanma gerekmeyecek gibi gözüküyor.

Geri