Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Gençler bir şekilde iPhone 13 256gb 16 bin 800 TL ye gelicek bana sıfır internet den alıcam sizce pahalı mı hala yoksa artar mı veya düşer mı daha
Normal fiyatı 17 bin 699tl sitesinde veya 17.500tl bandındaNormal fiyatı da 200 lira daha fazla.
Normal fiyatı 17 bin 699tl sitesinde veya 17.500tl bandında
Mavi istiyorum![]()
iPhone 13 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 13 256 GB fiyatları 39.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 13 256 GB özelliklerini incele, 120 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Aralarında ciddi farklar yok dostum.Mavi istiyorum
Aralarında ciddi farklar yok dostum.
Hocam o iş öyle olmuyor mesela ben android kullansam çok memnun olmam ama iphone da yapacağım şeyi androidde de yapabilirim belkide daha iyisi olur ama sevmiyorum.kim ne dersin desin değmez kral. maddi durumum var ama bir telefon o kadar etmez. kendimde 11 var satıp ikinci el garantili 3 e bi android alıp gecicem
Bakış açısı ben öyle sıfır telefon almadım bir kere alıp tam almak istiyorum ben çok iyi bakıyorum sürekli bakım yaparım gram oyun oynamam tozdan korurum sadece iyi bişey olmasını istiyorumkim ne dersin desin değmez kral. maddi durumum var ama bir telefon o kadar etmez. kendimde 11 var satıp ikinci el garantili 3 e bi android alıp gecicem