iPhone 13 256gb 16.800tl

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,135
Gençler bir şekilde iPhone 13 256gb 16 bin 800 TL ye gelicek bana sıfır internet den alıcam sizce pahalı mı hala yoksa artar mı veya düşer mı daha

16a 12 pro max almıştım şuanki piyasa ya bakarsak fedin faiz arttırımından sonrada 17 18e doğru fırlıyacağıda kesin olduğuna göre acıma al bi tık pahalı ama yarından da ucuz

Piyasada normal fiyatı 17K. Nereden alacağına bağlı.

Normal fiyatı da 200 lira daha fazla.

kim ne dersin desin değmez kral. maddi durumum var ama bir telefon o kadar etmez. kendimde 11 var satıp ikinci el garantili 3 e bi android alıp gecicem

• Beğen
Reaksiyonlar: 4w3e
kim ne dersin desin değmez kral. maddi durumum var ama bir telefon o kadar etmez. kendimde 11 var satıp ikinci el garantili 3 e bi android alıp gecicem
Hocam o iş öyle olmuyor mesela ben android kullansam çok memnun olmam ama iphone da yapacağım şeyi androidde de yapabilirim belkide daha iyisi olur ama sevmiyorum.

Bakış açısı ben öyle sıfır telefon almadım bir kere alıp tam almak istiyorum ben çok iyi bakıyorum sürekli bakım yaparım gram oyun oynamam tozdan korurum sadece iyi bişey olmasını istiyorum

O kadar verilmez o telefona, sahibinden’de yurtdışı iphone 13’ler 12.500’e falan bulunur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,790
Üyeler
192,800
Son üye
Kal-El
Geri